İstanbul-Chopper-Kulüp

Cumartesi arabayla orada olucam sanırım ... 2 aydır yerinden oynamadı. Biraz hareket olur onada :) motoru kıskanıp duruyordu aylardır...

.

Her türlü yardımcı oluruz gelip gitmen konusunda. GV650i dediği gibi uygun yerlerden alıp bırakabiliriz...

teşşekürler çocuklar sağolun.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:55 ----------

Cumartesi arabayla orada olucam sanırım ... 2 aydır yerinden oynamadı. Biraz hareket olur onada :) motoru kıskanıp duruyordu aylardır...

yapma be üstat arabaya başka zaman hareket bulursun.hem araban motoru kıskanıp duruyormuş.sen geldiğinde ordada motorlar olacak onları görünce hepten çılgına dönüp arıza yaparsa karışmayız bak ona göre:)

biraz geç oldu ama tünaydın başka kimler geliyor bekliyoruz arkadaşlar

biraz geç oldu ama tünaydın başka kimler geliyor bekliyoruz arkadaşlar

Evet güncelleyelim:

Tarih : 08 Ocak 2011

Saat : 18,00

Yer : Bostancı (www.dogalgazci.net sitesinde var tel ulaşım bilgileri )

Sadece tanışma toplantısı olduğu üzere,Motosiklet ile katılım zorunluluğu yoktur!!!

1.GV650i
2.pause
3.garberbuena
4.inzell
5.acayüp
6.audioslave
7.tombo
8-meyto
9-papaz

ya ben otobüsle gelicm nasıl gelicm onu da bilmiyorum.. nerden hangi otobüse biniym? fsm hastanesinin orda insem yürüyerek yakın mı??

yarın akşam 18:15 te bi arkadaşımın nikahı var,ona gitmem lazım,artık ordan çıkıp gelirim,yoldan ararım bostancı köprüsünden tarif için.

yarın akşam 18:15 te bi arkadaşımın nikahı var,ona gitmem lazım,artık ordan çıkıp gelirim,yoldan ararım bostancı köprüsünden tarif için.

Herkes bir şekilde uğrayıp GV650i ye fikirlerini beyan etsin ki, o toparlayıp ne sonuçlar çıkarığını buradan herkese iletir...

sa

ya ben otobüsle gelicm nasıl gelicm onu da bilmiyorum.. nerden hangi otobüse biniym? fsm hastanesinin orda insem yürüyerek yakın mı??

bostancı köprüsünün altında inebilirsin ordan yürünebilirde ama minübüslede gelinebilir veya arasın alırız nerden gelecegini yazmamışın bazı otobüslerde burdan geçiyor http://harita.iett.gov.tr/ den hangi otobüsler geçiyor bakabilirsin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:18 ----------

biz en az 23 e kadar burada oluruz bekleriz.

Bu arada mecidiyeköy tarafından gelecek varmı varsa yazsın görüşelim

maltepeden gelcm ben zümrütevlerden..bulurum ama tamam sorun değil ya

Maltepeden çok kolay, minibüs yoluna çık kadıköy minibüsüne bin, bostancıda in. Dudullu minibüsleri var, Kayışdağından gidene binersen güzargah değişmediyse çok çok yakınından geçiyor diye biliyorum.

Tabi GV650i daha net biliyordur...

selam gencler.. bostancı da gv650 nin orda mı bulusucaz bi deyin bakalım. ::sos::

selam gencler.. bostancı da gv650 nin orda mı bulusucaz bi deyin bakalım. ::sos::

Evet güncelleyelim:

Tarih : 08 Ocak 2011

Saat : 18,00

Yer : Bostancı (www.dogalgazci.net sitesinde var tel ulaşım bilgileri )

Sadece tanışma toplantısı olduğu üzere,Motosiklet ile katılım zorunluluğu yoktur!!!

1.GV650i
2.pause
3.garberbuena
4.inzell
5.acayüp
6.audioslave
7.tombo
8-meyto
9-papaz

kartal köprüsünden gidicem. güzergahım cevizli köprüsü. 70 evler. maltepe. küçükyalı. bostancı köprüsü. pause sen konustuysan gv650 nin ordamı buluscaz. ben aramadım. bi yaz bakalım:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar