tamam bana da haber verin ama
Son düzenleme:
Misafir vardı bakamadım buraya, isterseniz biraz daha erken buluşabiliriz. (17.00'da Kartal Köprüsünde) Telefonumu da vereyim özelden.
bugün gelemedim inşallah bir dahaki sefere aranızda olurum. Neler yaptınız ne konuştunuz merak ediyoruz ?
Mrb arkadaşlar elbette biliyorsunuzdur... chopper kulüpleri arasında Türkiyede isim yapmış bu işi gerçekten ciddi yapan TÜRKCHOPPER ismiyle bir kulüp var ve bulunduğunuz ilde yani İSTANBUL' da üyeleri bulunan bir kulüp yeni kulüp kurup sadece İSTANBUL' da kalmaktansa TÜRKİYEDE isim yapmış saygın bir kulübe katılabilirsiniz.. Tabi sadece nacizane bir fikir. Elbette incelemiş araştırmışsınızdır. http://www.turkchopper.com/forum/index.php?board=8.0
aranızda olmayı en çok istiyenlerdendim.zaten ilk olarak buluşma muhabbetinide ben yaptım.fakat sabah feci bir diş ağırısıyla uyandım.ve soluğu dişçide aldım en çok korktuğum doktor türüde dişçidir.tırsa tırsa çektirdim kurtuldum neler konuştunuz çok merak ediyorum keşke foto falanda çekilseydiniz. bir sonra ki buluşma nerede olacak.
Abi halledeceğim, sen gittikten sonra herkes bana özel mesajla MSN adresini yollayacaktı, öyle bir karar aldık. Senden ve diğer göndermeyen arkadaşlardan da bekliyorum.