İstanbul - Çanakkale 320 km.

Kardeş 17 Mayıstan beri sesleniyorum. ( http://www.motosiklet.net/forum/etk...i-planliyorum-eslik-etmek-isteyen-var-mi.html ) keşke önceden iletişimimiz olsaydı da beraber gazlasaydık ne güzel olurdu...

Sitede yeni olmasaydım görürdüm aslında :) Ama işte malum yeni olunca pek bilemiyorum nerde ne var , neyse sağlık olsun ne edelim :D Artık çanakkaleden biryerlere gideriz organizasyon hazırlayıp .

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------

valla benim makinayla bi uzun yol yapma niyetim var ama daha kısmet olmadı :silent:
en kısa zamanda bende bi istanbul-ayvalık ve ya istanbul-çanakkale yapasım var.
maşalklah tekerinize sağlık...
Eray üstad sen benle baya ilgilenmiştin destro alıcağım zaman tekrar teşekkürler. Walla birlikte yolculuk yapmayı bende isterim yanımda bir destro ile :)

bir kaç yerde war polis gelibolu girişinde arasıra çevirme yapıyor kesan giriş ve çıkışında genelde polis war

Selam Arkadaşlar,Nasip olursa arkadaşlar 30 haziran da bizde 4 arkadaş o yollarda olacağız.eskişehir,bandırma lapseki,gelibolu,keşandan kapıkuleden bulgaristan üzeri,yunanistan.eğer katılmak isteyen arkadaşlar olursa.bu güzekahların birinde buluşup bize katılabilirler.

köfte yediğin yer aydık değil,aydık tesislerinin yanındaki yayoba :)yayoba da durmuşsun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar