[istanbul] 19 mart eğitim ve tanışma

19 mart pazar günü bir tanışma ve eğitim toplantısına ne dersiniz arkadaşlar!örneğin saat 12:00 de pendik sahildeki otobüs durağında buluşup,motor tecrübesi benim gibi zayıf olan arkadaşlar tecrübeli arkadaşlarımızn gözetiminde eğitim yapıp sonrada hepberaber tuzla ya köfte yemeye gitsek? cevaplarınızı bekliyorum.tşk.

fikir güzel de hocam, böyle istanbulda biyerlerde bulluşsak Pendik filan...:farao:

yasemin ben varım ama gerçekten de buluşma yeri türkiye sınırları içinde olursa katılım gerçekten çok olabilir havada müsayit gözüküyor.

türkiye ve istanbul sınırları içinde zaten arkadaşlar pendik ten bahsediyorum ben fazla uzağa gelemem öneriniz nedir?ve evet umarım hava güzel olur

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yasemin idman yap bol bol bak pendikten arkadaşlar var irtibata gir şamil ustadır benim bildigim

Hazır pendiğe kadar gelmişken ordanda Maşukiye geçer balık yeriz !

evet arkadaşlar biz bir araya gelelim eminim her nereye gitsek güzel olcaktır ersen doğru söylüyorsun idman şart shamyl e ve hepinize güveniyorum eğitim şart.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eskihisar a ugrayında köftenin üstüne bi kahve keyfi yapın bari :)

Ne ustası ashescim ya, alt tarafı dünyayı gezdik, sen de iyice abarttın:mrgreen:
Ledo abi, çaktırma şimdi, buluşulacak yer yürüyerek bana 10 dk.:cherry: Sen de gel, beklerim:wiinkk:
A2 ehliyet, bana güvenme walla, anında satarım...ashes abim bilir:cherry:

merhaba arkadaslar. Yahu bizede yer varmı oralarda birde hani demişinizya tecrubeli olanlar işte acemilere yardım eder falan. Nasıldır bu sistem? hayır bende az geliştiriyim diyordum ama yapıssammı size acaba? Yoksa sohbet muhabbetmi. (bana hepsi birarada gibi geliyor ama hadi bakalım ortaya atladık öyle :) )

lost_highway bu toplantıda sohbet muhabbet ve eğitim var kaçırma bunu sende gel ve shamyl kurtulacağını sanma bak bi arkadaş daha var göster hocalığını hem dünyayı geziyorsun hem üstün tecrübeni bizden mi esirgeyeceksin yok öyle şey.

Bende varım.:cat: Yanlız arabayla gelicem nerden çıktı bu demeyin sonra.:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar