ist MT 13 mayıs kefken gezisi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sizler saolun abi atar özgür aksama

resimlerin tamamını birazdan ekliyecem

ollleeyy
özgür resimleri tarih sırasına göre koy da karşık olmasın başlangıçtan sona doğru film gibi gitsin
bi klasöre at tarih sırasına göre sırala dee

resimler resimler ufak bi gezi anla tımı yapıım barı ......

Sabah 7:45 de sirkeci vapur iskelesinde bulusmak uzere sozlestık ve 7:30 da cogumuz ordaydık.... Levent abi dışında..... Aslında levent abinin motorunu hasan abı kullanmak ısteyınce 8 de yanımızda olabıldı ve vapuru kacırdık.....
Daha sonra devam fatih sultan mehmet koprusu....... Köprüde fırata benım motor teklıyormu dedım yok bısı dedi???? Nese devam ederken ümraniyeye geldik benım motor tekledi.... Yürümüyor calısmıyor.... Daha sonra ben moral sıfır bi şekilde şaşkın şaşkın bakınırken motoru kitledik bi benzinciye ben erol abiye artcı.....
İşin heycanlı kısmı burda başladı.... erol abi altındaki cbf150 yi bir ss gibi yatırınca ben korkudan 3.5 3.5 .... :queen:
daha sonra şile kefken kerpe......
çok güzel bir yolculuktu aklımızda kalanlar......
benım erol abı yatırma motoru bu kadar diye cıglıklarım...
her zaman oldugu gıbı levent abıyı kovalayan inekler....
ozgurun dag basında kola bulamadıgımız zaman cebınden kola cıkarıp kotu günler için demesı
benım motorun bozulup benı madara etmesi (oyuncakcı oymen)
fatih abınınn benım motorlaa ilgili yardım calısmaları...
________________elimle istavrit yakalamam_____________
ve daha bir sürü şey var aklıma geldıkce yazarım herkese çok teşekkürler

resimler resimler ufak bi gezi anla tımı yapıım barı ......

Sabah 7:45 de sirkeci vapur iskelesinde bulusmak uzere sozlestık ve 7:30 da cogumuz ordaydık.... Levent abi dışında..... Aslında levent abinin motorunu hasan abı kullanmak ısteyınce 8 de yanımızda olabıldı ve vapuru kacırdık.....
Daha sonra devam fatih sultan mehmet koprusu....... Köprüde fırata benım motor teklıyormu dedım yok bısı dedi???? Nese devam ederken ümraniyeye geldik benım motor tekledi.... Yürümüyor calısmıyor.... Daha sonra ben moral sıfır bi şekilde şaşkın şaşkın bakınırken motoru kitledik bi benzinciye ben erol abiye artcı.....
İşin heycanlı kısmı burda başladı.... erol abi altındaki cbf150 yi bir ss gibi yatırınca ben korkudan 3.5 3.5 .... :queen:
daha sonra şile kefken kerpe......
çok güzel bir yolculuktu aklımızda kalanlar......
benım erol abı yatırma motoru bu kadar diye cıglıklarım...
her zaman oldugu gıbı levent abıyı kovalayan inekler....
ozgurun dag basında kola bulamadıgımız zaman cebınden kola cıkarıp kotu günler için demesı
benım motorun bozulup benı madara etmesi (oyuncakcı oymen)
fatih abınınn benım motorlaa ilgili yardım calısmaları...
________________elimle istavrit yakalamam_____________
ve daha bir sürü şey var aklıma geldıkce yazarım herkese çok teşekkürler

Öymencim gel benim motoru sana sayıtıyım sende şu oyuncaktan kurtul artıkın :)

şu viraj olayını biraz aç öymen @lıntı öymen kardeşimizden abi ne olusun virajlar bittide ki gözlerimi açayım allah allahu ekber abi ne olursun virajlar bitti de halen aklıma geldimi gülüyorum. özgür resimleri atıçaktı ne yaptı acaba sabah geldi fotograf makinasını geldi aldı

şu viraj olayını biraz aç öymen @lıntı öymen kardeşimizden abi ne olusun virajlar bittide ki gözlerimi açayım allah allahu ekber abi ne olursun virajlar bitti de halen aklıma geldimi gülüyorum. özgür resimleri atıçaktı ne yaptı acaba sabah geldi fotograf makinasını geldi aldı

Erol abi eminim öymen öyle söylerken gülmekten zor motor kullanmışsındır sen :) Ah ahh gelemediğime çok yanıyorum :pale:

manyak üsper bi
geziydi keşke gelebiysedin gürken abi

Erol abi eminim öymen öyle söylerken gülmekten zor motor kullanmışsındır sen :) Ah ahh gelemediğime çok yanıyorum :pale:

ya gürkan yani aklıma geldikçe çok gülüyorum virajlardan sonra öymenin rengi sap sarı doktor öymen gel benim motora artçı ol dedigi zaman oh be deyişini görecektin:queen: :queen: :queen: :queen:

gürkan abi senın motorda oyuncaktan farklı dıılkı orasına burasına bısıler taktın motorun...... ala ala....
erol abı ne dualar ettım bı bılsen allah kabul ettı bence yoksa o motorun o kadar yatma ihtimalı fazla yok :Flower:
gürkan abi olsaydı ben onunkine bıncektım zaten rahat rahat gıderdık onla 30 40 50 max 60

arkadaslar elektrik kesintisi sebebiyle resimleri atamamıstım
birazdan yolluyorum

siz gülün benım korkmama bak nasıl anlatayım olayı erol abı agırlıkla oyle donuodum sen ınıde motor kaymaya basladı dedı o kadar yatıoduk işte :flower: ama comet yada cbf yakın bana o zman gorursunuz sizzzzzzz.................
nasıl yaıyorum

gürkan abi senın motorda oyuncaktan farklı dıılkı orasına burasına bısıler taktın motorun...... ala ala....
erol abı ne dualar ettım bı bılsen allah kabul ettı bence yoksa o motorun o kadar yatma ihtimalı fazla yok :Flower:
gürkan abi olsaydı ben onunkine bıncektım zaten rahat rahat gıderdık onla 30 40 50 max 60

Sen benim motoru seninki ile karıştırdın Hasan abine sorsaydın Tophaneye gittiğimiz akşam 90 - 100 banamısın demedi çin masajıyla

Çok keyifli bir gezi olmuş, ehliyetim yetişseydi bende gelirdim, cezalar aldı başını gitti, ehliyetsiz bi yere gidemez olduk :(

Sen benim motoru seninki ile karıştırdın Hasan abine sorsaydın Tophaneye gittiğimiz akşam 90 - 100 banamısın demedi çin masajıyla

abi ben 90 ı 100 trafikte yapıorm bana 110 120lerden bahset :)

Çok keyifli bir gezi olmuş, ehliyetim yetişseydi bende gelirdim, cezalar aldı başını gitti, ehliyetsiz bi yere gidemez olduk :(

valla benimki yetişmedi ama bende gittim. Teşekkürler bidakilerde görüşmek dileğiyle

ben kaçtım herkese iyi günler

abi ben 90 ı 100 trafikte yapıorm bana 110 120lerden bahset :)

valla benimki yetişmedi ama bende gittim. Teşekkürler bidakilerde görüşmek dileğiyle

ben kaçtım herkese iyi günler

doğru söylüyorsun bir gidiyo iki gidiyo ondan sonrası ben bişi diyemiyorum :) ehehehe sen tamamla

güzel gezi elinize sağlı.ağaçların buğulu oldugu bir fotograf ona bittim.:cat:

~~immigrant~~ dostum, ceza dışında her kazada suçun olmasada %100 suçlusun İstanbul'da kendini bilmeyen çok şöför var, o nedenle çekiniyorum, 2 çocuk var bakacak :)

tüm resimler ilk mesaja atılmıstır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar