Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sizler saolun abi atar özgür aksama
resimler resimler ufak bi gezi anla tımı yapıım barı ......
Sabah 7:45 de sirkeci vapur iskelesinde bulusmak uzere sozlestık ve 7:30 da cogumuz ordaydık.... Levent abi dışında..... Aslında levent abinin motorunu hasan abı kullanmak ısteyınce 8 de yanımızda olabıldı ve vapuru kacırdık.....
Daha sonra devam fatih sultan mehmet koprusu....... Köprüde fırata benım motor teklıyormu dedım yok bısı dedi???? Nese devam ederken ümraniyeye geldik benım motor tekledi.... Yürümüyor calısmıyor.... Daha sonra ben moral sıfır bi şekilde şaşkın şaşkın bakınırken motoru kitledik bi benzinciye ben erol abiye artcı.....
İşin heycanlı kısmı burda başladı.... erol abi altındaki cbf150 yi bir ss gibi yatırınca ben korkudan 3.5 3.5 .... :queen:
daha sonra şile kefken kerpe......
çok güzel bir yolculuktu aklımızda kalanlar......
benım erol abı yatırma motoru bu kadar diye cıglıklarım...
her zaman oldugu gıbı levent abıyı kovalayan inekler....
ozgurun dag basında kola bulamadıgımız zaman cebınden kola cıkarıp kotu günler için demesı
benım motorun bozulup benı madara etmesi (oyuncakcı oymen)
fatih abınınn benım motorlaa ilgili yardım calısmaları...
________________elimle istavrit yakalamam_____________
ve daha bir sürü şey var aklıma geldıkce yazarım herkese çok teşekkürler
şu viraj olayını biraz aç öymen @lıntı öymen kardeşimizden abi ne olusun virajlar bittide ki gözlerimi açayım allah allahu ekber abi ne olursun virajlar bitti de halen aklıma geldimi gülüyorum. özgür resimleri atıçaktı ne yaptı acaba sabah geldi fotograf makinasını geldi aldı
Erol abi eminim öymen öyle söylerken gülmekten zor motor kullanmışsındır senAh ahh gelemediğime çok yanıyorum
ale:
gürkan abi senın motorda oyuncaktan farklı dıılkı orasına burasına bısıler taktın motorun...... ala ala....
erol abı ne dualar ettım bı bılsen allah kabul ettı bence yoksa o motorun o kadar yatma ihtimalı fazla yok :Flower:
gürkan abi olsaydı ben onunkine bıncektım zaten rahat rahat gıderdık onla 30 40 50 max 60
Sen benim motoru seninki ile karıştırdın Hasan abine sorsaydın Tophaneye gittiğimiz akşam 90 - 100 banamısın demedi çin masajıyla
Çok keyifli bir gezi olmuş, ehliyetim yetişseydi bende gelirdim, cezalar aldı başını gitti, ehliyetsiz bi yere gidemez olduk![]()
abi ben 90 ı 100 trafikte yapıorm bana 110 120lerden bahset
valla benimki yetişmedi ama bende gittim. Teşekkürler bidakilerde görüşmek dileğiyle
ben kaçtım herkese iyi günler