Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hepsi ölmüş 57 kişi toplam 7 mürettebat 1biride 1.5 aylık bebekmiş diye duydum. Allah rahmet eylesin. Ayrıca uçakta önemli fizikçilerimiz prof.dr. larımız vardı. Uçak kalkmadan önce komple bakıma giriyor ve hiçbir aksilik çıkmıyor. Fazla ayrıntılı yazmıyım çok uzun olur. Benim düşüncem Sabotaj.......
allah rahmet eylesin
bende nie konu açılmadı diodum, açılmış meğer..
çok garip bi kazaymış hava ii pist yakın herşey normak
bakalım karakutu çıkınca neler olucak..
Yuh ya, ne önyargılı adamlarsınız! Pilot kestirmeden gidip dağa çarpar, siz suçu ABD'ye atarsınız! Yolda muza basıp düşseniz "Çikita muz bu, kesin ABD bana komplo kurdu" diyeceksiniz!
Bu ucak kazası Türkiye Cumhuriyeti için büyük bir kayıp. Kolay kolay profösör yetiştirilemiyor malesef. Muz'a basıp düşmeye benzemez! Karakutu denen cihazda kesin bir sonuç alına bilmesi için yurt dışına gönderiliyormuş. Yine dışarısız iş yapılamıyor. Ayrıca yapılacak toplantı,proje Türkiyenin geleceğini ve ekonomisini düzene sokabilecek ve başkalarının eline bakmadan hareket etmemizi sağlıya bilecek kapasitedeydi.
Yuh ya, ne önyargılı adamlarsınız! Pilot kestirmeden gidip dağa çarpar, siz suçu ABD'ye atarsınız! Yolda muza basıp düşseniz "Çikita muz bu, kesin ABD bana komplo kurdu" diyeceksiniz!