Isparta uçak kazası

arkadaşlar ıspartada dün gece saat 1:30 da uçak kazası olmuştur Allah ölenlere rahmet eylesin

Hepsi ölmüş 57 kişi toplam 7 mürettebat 1biride 1.5 aylık bebekmiş diye duydum. Allah rahmet eylesin. Ayrıca uçakta önemli fizikçilerimiz prof.dr. larımız vardı. Uçak kalkmadan önce komple bakıma giriyor ve hiçbir aksilik çıkmıyor. Fazla ayrıntılı yazmıyım çok uzun olur. Benim düşüncem Sabotaj.......

Son düzenleme:

GKN

allah rahmet eylesin
bende nie konu açılmadı diodum, açılmış meğer..
çok garip bi kazaymış hava ii pist yakın herşey normak
bakalım karakutu çıkınca neler olucak..

Allah Rahmet Eylesin :pale: aralarında 1.5 aylık bir bebekte varmış :salut:

Tabiki sabotaj o proflar ölsün diye yanında 50 kişiyide katlettiler ABD tabiki açıkça söylüyorum biz hala Özentiliğe devam edelim!!:pr:

arkadaşlar cenazeye gittim fotoraf çekmiştim nasıl yüklerim

Sabotaj veya amarika bu iki kelime arasında zaten pek bi fark görülmez.

Yuh ya, ne önyargılı adamlarsınız! Pilot kestirmeden gidip dağa çarpar, siz suçu ABD'ye atarsınız! Yolda muza basıp düşseniz "Çikita muz bu, kesin ABD bana komplo kurdu" diyeceksiniz!

Bu ucak kazası Türkiye Cumhuriyeti için büyük bir kayıp. Kolay kolay profösör yetiştirilemiyor malesef. Muz'a basıp düşmeye benzemez! Karakutu denen cihazda kesin bir sonuç alına bilmesi için yurt dışına gönderiliyormuş. Yine dışarısız iş yapılamıyor. Ayrıca yapılacak toplantı,proje Türkiyenin geleceğini ve ekonomisini düzene sokabilecek ve başkalarının eline bakmadan hareket etmemizi sağlıya bilecek kapasitedeydi.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Yuh ya, ne önyargılı adamlarsınız! Pilot kestirmeden gidip dağa çarpar, siz suçu ABD'ye atarsınız! Yolda muza basıp düşseniz "Çikita muz bu, kesin ABD bana komplo kurdu" diyeceksiniz!

"ateş olmayan yerden duman çıkmaz"
"adın çıkacağına canın çıksın"
gibi lafları boşuna dememiş atalarımız

dünyanın yarısını ağlatırsan her taşın altında seni ararlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar