- Motosikleti
- Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
- Konu Yazar
Sattırcaksınız karakızımıı bana o olcak. Enduro çok cezbetmeye başladı ha.. Çok güzel olmuş. Tek tek inceledim ..Havuz olayı neyseki büyük hasar almadan atlatılmış:mrgreen: Ellerinize sağlık.. Yeni paylaşımları bekliyoruz.
Enduro iyidir My91 Aslında her tür motosikletin kendine has güzellikleri var diye düşünüyorum.
Yeni paylaşımlar inşallah gelecek.
Mesajınıza teşekkürler.:cat:
Paylaşım için teşekkürler süper gezi
Mesaja teşekkürler Ceycey:wiinkk:
Teşekkürler Umut. Beğenmenize sevindim.:cat:Harika gezi olmuş ellerinize sağlık paylaşım için tşk.
Mehmet Bey;bayılıyorum siz ve sizin gibi harkulade eserleri (eser diyorum çünkü el emeği göz nuru fotoğraf ve yapılan yollar) bize aktaran arkadaşlara.
çok sağolun..
İnce düşüncenize ve nazikane mesajınıza teşekkür ederim.
Beğenmenize sevindim.:cat:
Evet Ramizan, arkadaşımız basit hasarlarla atlattı kazayı. Ama hala gülüyoruz aklımıza geldikçe. Yanlış anlaşılmasın, kazayı yapan arkadaş ta hala gülüyor.resimlerle anlatım cok güzel olmuş elinize kameranıza tekenize sağlık ama o arkadaşın o havuza düşmeside aradan bir yıl geçmesine rağmen hala eglenceli olmuş şükürki kendinde bir hasar yok
Raporu beğenmenize sevindim. Teşekkürler.:wiinkk:
Mesajınıza ben teşekkür ederim Dose24:cat:güven61 teşekkürler kardeş içimizi ısıttın
Beğenmenize sevindim Jesse.:wiinkk:valla bakarken gezmiş kadar oldum.. azcık çamurlandım sankiemeginize saglık güzel bir pazar olmuş .. imrendik valla
![]()
Teşekkürler...:cat: