Islak, Çamurlu, Keyifli...

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Sattırcaksınız karakızımıı bana o olcak. Enduro çok cezbetmeye başladı ha.. Çok güzel olmuş. Tek tek inceledim ..Havuz olayı neyseki büyük hasar almadan atlatılmış:mrgreen: Ellerinize sağlık.. Yeni paylaşımları bekliyoruz.

Enduro iyidir My91 Aslında her tür motosikletin kendine has güzellikleri var diye düşünüyorum.

Yeni paylaşımlar inşallah gelecek.
Mesajınıza teşekkürler.:cat:
Paylaşım için teşekkürler süper gezi

Mesaja teşekkürler Ceycey:wiinkk:
Harika gezi olmuş ellerinize sağlık paylaşım için tşk.
Teşekkürler Umut. Beğenmenize sevindim.:cat:
bayılıyorum siz ve sizin gibi harkulade eserleri (eser diyorum çünkü el emeği göz nuru fotoğraf ve yapılan yollar) bize aktaran arkadaşlara.
çok sağolun..
Mehmet Bey;
İnce düşüncenize ve nazikane mesajınıza teşekkür ederim.
Beğenmenize sevindim.:cat:
resimlerle anlatım cok güzel olmuş elinize kameranıza tekenize sağlık ama o arkadaşın o havuza düşmeside aradan bir yıl geçmesine rağmen hala eglenceli olmuş şükürki kendinde bir hasar yok
Evet Ramizan, arkadaşımız basit hasarlarla atlattı kazayı. Ama hala gülüyoruz aklımıza geldikçe. Yanlış anlaşılmasın, kazayı yapan arkadaş ta hala gülüyor.:)
Raporu beğenmenize sevindim. Teşekkürler.:wiinkk:
güven61 teşekkürler kardeş içimizi ısıttın
Mesajınıza ben teşekkür ederim Dose24:cat:
valla bakarken gezmiş kadar oldum.. azcık çamurlandım sanki :) emeginize saglık güzel bir pazar olmuş .. imrendik valla :)
Beğenmenize sevindim Jesse.:wiinkk:
Teşekkürler...:cat:

Tek kelimeyle fotoğraflar anlatım ve fero abimizin önceki gezinizde o havuza düşmesi muhteşem..Umarım daha keyifli gezilere teker çevirsiniz...

Motosikleti
Tek kelimeyle fotoğraflar anlatım ve fero abimizin önceki gezinizde o havuza düşmesi muhteşem..Umarım daha keyifli gezilere teker çevirsiniz...

İyi dileklerine ve mesajına teşekkürler Dmert.:cat:
Beğenmene sevindim.:wiinkk:

çok güzel bir gezi olmuş anlatımda süper sıkılmadan okudum ve baktım tebrikler Ayrıca havuz sahnesi kopardı beni süper:mrgreen:

Saygıdeğer Güven başkan.Mükemmel gezinize ait mükemmel görsel şölenle yüreklerimizi ve hayal dünyamızı şenlendirdin.Teşekkür ederim.
Birçok motorcunun hayalini kurupta gerçekleştiremediği güzel bir gezi.
Muhterem eşinizle birlikte daha nice mutlu yıllara inşallah.

ooo süpermiş ya abi bir gün istanbul tekirdağ edirne tarafına bi gezi olsa ne kadar güzel olur sizlerle tanışmak çok büyük bir şeref olur

Tebrik ederim, çok güzel görüntüler :) Macera diye buna denir işte... :cat:

Motosikleti
çok güzel bir gezi olmuş anlatımda süper sıkılmadan okudum ve baktım tebrikler Ayrıca havuz sahnesi kopardı beni süper:mrgreen:
Mesajına ve beğenine teşekkürler Gitarist.:cat:
Havuz sahnesi hepimizi kopardı.:)
Saygıdeğer Güven başkan.Mükemmel gezinize ait mükemmel görsel şölenle yüreklerimizi ve hayal dünyamızı şenlendirdin.Teşekkür ederim.
Birçok motorcunun hayalini kurupta gerçekleştiremediği güzel bir gezi.
Muhterem eşinizle birlikte daha nice mutlu yıllara inşallah.
Sevgili Bozkurt, Güzel mesajına ve iyi dileklerine teşekkür ederim.::biggrinn
İnşallah daha iyi geziler yapar, bizlerle paylaşırsınız.
Beğenmen beni mutlu etti.:cat:
ooo süpermiş ya abi bir gün istanbul tekirdağ edirne tarafına bi gezi olsa ne kadar güzel olur sizlerle tanışmak çok büyük bir şeref olur

İki yıl önce yaptığım 5041 km.lik Türkiye Turu'nda Tekirdağ'a uğramıştım. Umarım tekrar kısmet olur, tanışırız. Bu bana onur verir.:cat:
Teşekkür ederim.:cat:
Tebrik ederim, çok güzel görüntüler :) Macera diye buna denir işte... :cat:
Mesaj için teşekkür ederim.
Beğenmene sevindim.:cat:

Çok güzel bir gezi olmuş, elinize ayağınıza sağlık gitmiş gibi oldum :D Allah yolunuzu açık etsin, tekeriniz düz bassın

Süper gezi olmuş tekerinize sağlık. Havuz mükemmeldi. Düşen arkadaşa biraz geç de olsa geçmiş olsun diyorum.

o birbirinizi yıkama olayını allahtan mobese yakalamadı yoksa akşam haberlere çıkardınız..şovlarda baya sağlam :)

Motosikleti
Çok güzel bir gezi olmuş, elinize ayağınıza sağlık gitmiş gibi oldum :D Allah yolunuzu açık etsin, tekeriniz düz bassın

İyi dileklerine teşekkür ederim Ysn.:cat:
Süper gezi olmuş tekerinize sağlık. Havuz mükemmeldi. Düşen arkadaşa biraz geç de olsa geçmiş olsun diyorum.

Havuza düşen arkadaşa toplu halde ''geçmiş olsun'' dileklerinizi ilettim.:)
Teşekkürler mesajına Timoti.:cat:
o birbirinizi yıkama olayını allahtan mobese yakalamadı yoksa akşam haberlere çıkardınız..şovlarda baya sağlam :)

Aynı fikirdeyim.:cherry:Mobese az ilerideydi. Yakalasa şamata olurdu.:)
Teşekkürler mesajına Sercan.:cat:

Yüreğinize tekerinize sağlık... Bayağı eğlenceli geçmiş. Yeni geziler yeni maceralar bekliyoruz.

Motosikleti

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar