Isıtmalı içlik hurafesi deneyen varmı ¿

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Bence bunlara gerek yok. Siz eksi bilmem kaç derecede yol yapmış adamsınız, bunlar sizlik değil.

Ben erkeğin üşüyenini de, tatlı krizine girenini de, hisli ve pamuk olanını da yadırgıyorum. Üzülüyorum.

Bir şey olmaz, hem soğuk hava diri tutar adamı. Üşümek yok, üşümek size, bize yakışmaz. Çok ayıp.
Foruma testesteron bastırdın, her olayı erkekliğe bağladın be abi.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Foruma testesteron bastırdın, her olayı erkekliğe bağladın be abi.
Yok yahu alakası yok da bu kadar konfor düşkünlüğü bana çok zararlı gibi geliyor. Motorlarımız iğdiş edildi, kıyafetlerimiz iğdiş edildi, yediklerimiz içtiklerimiz iğdiş edildi, artık sıra bize geldi.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Allah kimseye demir eksikliği yaşatmasın. İğne deliğinden gelen soğuğu hissediyor insan. Antalyalı arkadaş ağustosta 32 derece İstanbul'a soğuk burası dediya; o günden sonra sıcaklık hissiyatının herkes için değişik olduğunu anladım.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Yok yahu alakası yok da bu kadar konfor düşkünlüğü bana çok zararlı gibi geliyor. Motorlarımız iğdiş edildi, kıyafetlerimiz iğdiş edildi, yediklerimiz içtiklerimiz iğdiş edildi, artık sıra bize geldi.
Babam anlatirdi,

Tekstil montun icine birkac gazete koyup soguga karsi onlem alirlarmis. Ama diz örtüsü cok yayginmis o dönemde.

Rüzgari yagmurlugu termal icligi derken lahana gibi giyinip motora binip üzerine birde USB isitici ürünlerini kullandigimizi görseydi agziyla degil baska tarafi ile gülerdi herhalde rahmetli.

71 yasinda rahmetli oldugu son güne kadar aktif olarak motora bindi.

Valla biz o jenerasyonun yaninda anca muhallebi cocuklariyiz.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Babam anlatirdi,

Tekstil montun icine birkac gazete koyup soguga karsi onlem alirlarmis. Ama diz örtüsü cok yayginmis o dönemde.

Rüzgari yagmurlugu termal icligi derken lahana gibi giyinip motora binip üzerine birde USB isitici ürünlerini kullandigimizi görseydi agziyla degil baska tarafi ile gülerdi herhalde rahmetli.

Mekanı cennet olsun babanın. Allah hepimize bir ömür motor tepesinde olacak kadar sağlık versin.

Ben çok özeniyorum eski jenerasyonun dayanıklılığına. Şimdi yanımızda bir arkadaş hapşırsa diğer bir arkadaş grip oluyor ve o grip olan diğer arkadaşı beyzbol sopasıyla dövesim geliyor.

Motosikleti
Ns200 15"
Abi dünyayıda yumuşattılar, baksana artık eskisi gibi kışmı var? Yediğimiz etten sebzeye hatta su bile sıkıntılı, eskiler gibi kaliteli beslenemeyince durum bu, dünya çapında hımbıl bir toplum oldu.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Allah kimseye demir eksikliği yaşatmasın. İğne deliğinden gelen soğuğu hissediyor insan. Antalyalı arkadaş ağustosta 32 derece İstanbul'a soğuk burası dediya; o günden sonra sıcaklık hissiyatının herkes için değişik olduğunu anladım.
Antalyalılar 14-15C'de kaban giyiyorlar. Ben t-shirt üstüne ince polar hırka ile dolaşıyorum en fazla. Alışma meselesi.

O kişiden kişiye değişiyor daha dün tshirt ve üstüne normal sweatshirtle İzmir sabuncubeli yaptık arkadaşlarımla çoğunda termal içlik üstüne şişme mont vs. diye bir sürü şey geçirmişler üstlerine ve yolda dişleri kasılacak derecede titriyordu :D . Bende hiç bir şey yoktu eve geldiğimde asansörde fark ettim havanın bu kadar soğuk olduğunu eşofmanımın diz kısımlarında kırağılaşma olmuş .

Babam anlatirdi,

Mekanı cennet olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bence bunlara gerek yok. Siz eksi bilmem kaç derecede yol yapmış adamsınız, bunlar sizlik değil.

Ben erkeğin üşüyenini de, tatlı krizine girenini de, hisli ve pamuk olanını da yadırgıyorum. Üzülüyorum.
Abi çok gaza verdin bizi şimdi çırılçıplak çıplak çıkacaz yola

Aliexpressten geçen sene ısıtmalı eldiven aldım kullandım, aslında güzeldi ama malum eldivenin kalitesiz malzemesinden dolayı soğuğu içeri alıyodu. Revit ve knoxun ısıtmasız eldivenleri çok daha iyi koruyodu soğuktan.

Kısacası böyle şeyler kullanılabilir etkili de olur fakat kaliteli olması lazım malzemenin. Shimanın ısıtmalı yeleği var o kullanılabilir mesela.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Bir kere yağmur başlangıcında yağmurluğumu hemen giymiştim, ayakkabılarım da günlük ayakkabı olmasından dolayı normal A101 poşetini çorabın içine giyerek evime doğru devam etmiştim.

Yola çıkıp ilerledikçe hasta olacağımı yada göğsümden soğuk alacağımı hissettiğimde bi parça karton yada yağmurluğun pantolon kısmını katlayıp montumun fermuar tarafına koyuyorum.

Bir motorcu er kişi olarak önerim, her zaman belinizi(böbreklerinizi kastediyorum), göğsünüzü ve ayaklarınızı soğuktan koruyun.
Bu soğuklarda ince bir korse(Çıtçıtlı mekanizma olanlar var), yanınızda yağmurluk(hiç hiç olmazsa çöp poşetleri battallardan) ve normal alışveriş poşetleri bulundurun. Bazen öyle bir anda öyle bir işinize yarıyor ki, çölde 10 lt su bulmuş kadar sevindirir sizi.

Motosikleti
Ducati Multistrada 1200 Enduro - Kawasaki Z900 RS
İyi de siz konfor değil baya bı pozitif ayrımcılık yapmışsınız. Olacak şey mi?
Ben üşümem kolayca ama tatlı severim, krize de girerim. Hisliyimdir ama pamuk değilim. Olmadık yerde ulu orta küfürü de basarım R yapmam.
Tek başına dağda silahsız kamp atarım ama o kampı konforlu tutmak için ne gerekirse yaparım.
Ben şimdi ne oluyorum :)
Bu arada bunu tartışmak için yazmıyorum ama şu "yadirgiyorum, üzülüyorum" kısmı olmamış üstat çünkü insanlar üşür, tatlı krizine girer, hisli de olabilir. Bunu kadın erkek diye ayırt etmemeliyiz.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben üşümem kolayca ama tatlı severim, krize de girerim. Hisliyimdir ama pamuk değilim. Olmadık yerde ulu orta küfürü de basarım R yapmam.
Tek başına dağda silahsız kamp atarım ama o kampı konforlu tutmak için ne gerekirse yaparım.
Bu arada bunu tartışmak için yazmıyorum ama şu "yadirgiyorum, üzülüyorum" kısmı olmamış üstat çünkü insanlar üşür, tatlı krizine girer, hisli de olabilir. Bunu kadın erkek diye ayırt etmemeliyiz.
Üstat zaten "siz de öylesiniz" demek haddime değildir. Ben sadece kendi doğrumu aktardım ama benim doğrum banadır, sizin doğrunuz sizedir.

Üstat adam iki latife yapmış kasmaya, kastırmaya gerek yok. Maksat gönüller şenlensin.

Şimdi sen latifeyi de yanlış anlarsın neme lazım açıklamasını da alta ekleyeyim.

Not: Latife kelimesi Türk Dil Kurumuna göre 'şaka' anlamına gelmektedir. Ancak bu kelimenin temelinde karşı tarafın kalbini kırmadan küçük bir şaka olarak dile getirmek mümkün.

Tam dayaklık adamsın sen köfte krizine girip 500+ km ler yol yapan adamsın benim tatlı krizimi yadırgayamazsın :LOL:
İnanmayacaksın ama göbekten kurtulmak için diyet yapıyorum insanın canı kerane tatlısı aşerermi yav

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar