Kocaeli İl Temsilcisi
- Konu Yazar
allah utandırmasın irfan hocam
ben asya servısi ile bir konuşayım,
lazım olabılır belkı,,,
teşekkür ederim gürcan ustam ,pek yakında mondialin çıkardığı yeni 650 ve 600 cc lik motosikletlerinede yapacağım lakin motor daha bayilere gelmedi asyayada olabilir neden olmasın
bu arada yorum yazan diğer tüm uzaktan yakından arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:32 ----------
hayırlı olsun, Allah helal kazanç nasip etsin
her başlığında yaptığım gibi sortimi yapıyorum yine
http://www.capsverlan.com/bloggaler...80_6935erdil_yasaroglu_karikaturleri_1692.jpg
bu güzelmiş :cherry: :cherry: :queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:34 ----------
Eline sağlık şimdiden , tebrikler...
Yp forumda da takip ediyorum seni , girdiğin yerde farklılık yaratıyorsun, bizler için söylediğin şeyler senin güzelliğinin yansıması...
Allah utandırmasın ...
yp denmi :silent: bak buna şaşırdım işte :cherry: desene yalnız değilim
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:38 ----------
dostum allah utandırmasın .. elimizden gelen bişey oldumu biliyorsun bir telefon ucundayım.. temizlik sıvısını getiren adamı bulamıyoruz.. bir bulursam 10 bideon alıp stop yapacağım...
sağolasın ramazanım valla 10 bidon al 4 bidonunu bana ayır birader :cherry: valide hanım ve babaya çok çok selamlar...