Allah utandırmasın İrfan kardeşim.
Her büyük firma küçük bir atılımla başlar. Umarım hayallerini kurduğun yerlere gelirsin.
Sticker yaptırdığını görüyorum. bence markanı patentle ve yaptığın ürünleri teşhir edebileceğin bir web sitesi yap. Dürüstlüğün ve samimiyetini işine yansıttığın sürece ,yaptığın ürünler piyasada kendisini duyurmaya başlayacaktır. Ve dediğin gibi sırf iki parça kromlu basit ithal ekipmana dünyanın parasını dökmektense insanlar seni tercih edecektir.
Bir süredir aklımda olan ufak bir proje var. Bunu seninle paylaşmak isterim irfan kardeşim. Bir düşün taşın , getirisini , götürüsünü hesapla , aklına yatarsa uygula.
Atv yapısal olarak devrilmeye çok müsait bir araç. Ve atv kazası yapanlar genelde hemde düşme hemde bizzat kendi aracı tarafından ezilme olayını yaşadıkları için , bir daha binmeye tövbe ederler.
Utv ise roll barlarından dolayı devrilme esnasında sürücüsünü koruyor.Ama hem pahalı hem motor hacimleri küçük.( Gerçi emniyet kemeride çoke etkili ama takarsanız )
Acaba kullanıcısının kendisinin basit el aletleriyle montajlayabileceği , atv uyumlu bir roll bar kafes sistemi olsa, öyle uçuk kaçık rakamlarada satılmasa , Atv sahipleri , atv turu düzenleyen firmalar talep edermi diye düşünmüştüm. sadece 3 atv sahibiyle görüşmüştüm ve bu fikre oldukça sıcak bakmışlardı. Ama başka işlerden dolayı bu projeyi askıya almıştım.
Elinden gelir , hatta alasını yaparsın İrfan kardeşim. Bence bu roll bar olayını bir düşün.
Şansın açık ve kazancın bol olsun.
hayata dair pek çok konuda tecrübe sahibi olduğuna inandığım ve saydığım bir ağabeyim olarak çok yerinde ,doğru vede uygun öneriler sunduğun bir ağabeyimsin, seni burada tanıdım ve halen daha tanımaya devam ediyorum çerkeş abi

atv konusunda haklısın hatta bu konuda bir kaç çalışmam olacak ilerleyen zamanlarda öyle umuyorumki bu alandada birilerinin muhakkak işine yarayacaktır ,beni sadece motosiklet aksesuar yada çanta koruma demiri üreticisi olarak algılamayın mesela daha dün bir kaç arkadaş uçyukları paramotorlarını otomobilin arkasında taşımaları için bir aparat yapmam konusunda teklif yolladılar ,ama hangi aracın ,hangi model otomobilin arkasına göre uygulanacak ona karar vermemiz gerekiyor , öte yandan üniversal bir aparat yaparak tüm araçlara montajlanabilir bir aparat yapmak var düşüncelerimde , atv koruma barı neden olmasın ?
bu arada şu an 2 gün önce resmi web sitem yayına girdi abicim bundan sonra yapmam gerekenler sırası ile önce kursunu bitirdiğim kosgep desteğinden yararlanabilmek zira bir atımlık barutum var ve tam 12 den vuramazssam işim yaş

öte yandan zamanla izleyeceğim prosüdürü izleyeceğim tam anlamıyla kurumsal kimliğe büründüğümde marka tescil işlemlerini başlatacağım ama bunun için azıcık zaman gerekiyor şirketi kurmak için bankada sermaye göstermem gerek vs,vs. bir sürü işlem ama ilk etapta artık bir web sitesi kurmanın zamanı gelmişti buyrun abicim
http://www.irfmotor.com/
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:21 ----------
Hayırlı uğurlu olsun. F650GS için yan çanta demiri yapabilirseniz talibim.
Koruma demirinden farklı aksesuar yapabilirseniz onlardan da ihtiyaçlarım bulunmakta. Aklınızda olsun. :cat:
teşekkür ederim arda üstadım şu an ürettiğim 4 farklı marka ve model bulunmakta bu 4 markayla kalmayacak asıl hedefim bmw serileridir çünki var olmasına karşın fiyatlarının dudak uçuklatacak cinsten olduğunu biliyorum

koruma demiri üretimi diye şuur altınıza yerleştirmeyin malumunuz bir modelin tüm ihtiyaçlarını üretmek bile argesiydi,tasarımıydı ,üretimiydi epey zaman alan bir durum hele o gün bir gelsinde bakın bmw lere neler yapılacak ! ve ne fiyatlara satılacak şaşıracaksınız....
bu konudaki yapmam gereken hem kendim hemde karşı taraf için bu anlatacağım şey çok güzel bir düşünce değilmidir , bana motosikletiyle gelen arkadaşlarıma tasarlayıp hayata geçirdiğim tüm ekipmanları hiç bir ücret talep etmeden üretip montajlıyorum , bunuda bir tarafa yazn derim