irfmotor sizlerin sayesinde doğdu...

Allah yolunuda bahtinida acik etsin kardesim benim.
Bu cizgini bozmadigin surece de hep acik olucaktir insallah.

abi sonunda yaaa...

valla çok sevindindim hayırlı uğurlu olsun...

İrfan abi allah utandırmasın.
Sym wolfe yaptıgın koruma demiri cok fazla olmuş :cherry:

Hep takip ediyordum,çok sevindim hayırlı uğurlu olsun,insanların işi görülsün,sanada bol kazanç getirsin inşallah abi:)

irfan abim bol müşteriler hayırlı kazançlar dilerim. Allah en kısa zamanda tam otomatik cnc makinesi nasip etsin :)

Eline koluna sağlık ustaaa, hep diyorum Ankaraya da bi tane piyanist lazım diye. Hayırlı uğurlu olsun, başarılarının devamını dilerim.

HAYIRLI olsun bereketli olsun en sonunda gerçek işini buldun çok daha geliştireceğine eminim Allahın izni ile dahada geliştirip seri üretimlere geçeğini görür gibiyim.Sadece aksesuar değil makina sınıda yapabilirsin.

İrfan abi hayırlı olsun. İleride güzel bir motorum olursa seninle mutlaka iletişime geçeceğim inşallah :rendeer:

özelden atılacak bir durum yok çağatay :) elektrostatık boyayı ben yapmıyorum bu işi yapan firmayla anlaşıp ürünlerin tamamını orada boyatmaktayım , ama nasıl yapıldığı hakkında merak eden arkadaşlar için kısca anlatabilirim , boyanacak malzemeler önce özel bir temizleme suyuyla temizleniyor içinde ne gibi bir madde var suyun bilmiyorum ama gördüklerim ve bana anlatılan bu yönde.. malzemelerin temizlenmesinden sonra çamaşır gibi raflara hepsini tek tek asıyorlar ve astıkları rafa (-) kutbunu veriyorlar, boyayı atan tabancadada (+) kutbu yüklü boyayı atmaya başladığı anda elekririksel çekimin etkisine girip tamamen toz olan boya aynen bildiğimiz toz gibi mataryalin üzerine yapışıyor ve boyama işlemi bitmiş oluyor ama olay bu kadar basit ve kolay değil , büyük bir fırına tekerlekli bu raflar sayesinde içine sürüp 200 derece civarlarında ısıya maruz bırakıyorlar , bu zaman zarfında boya ısıdan erime seviyesine geliyor ve boyama işlemi gerçekleşiyor sonra fırından çıkartarak sğumaya bırakılıyor , elektro statıc boya yapılış ve mantığı olarak diğer otomotiv sektöründe kullanılan boyalardan çok daha dirençli oluyor ve kolay kolay kıla tüye karşı çizilme yapmıyor , zira iş makinaları ve ekipmanların bir çoğu bu sektörde bundan dolayı statık boya ile boyanmaktadır ...

teşekkür ederim abi bende bizim kompresörlerle yapılıyor sanmıştım bizim bir kapı var profil demirden onun alt tarafı sürekli paslanıyor anti pas artı boya yapıyorum 2 aya yine aynı demirci ustası onu yap dedi ama belli ki adamda bilmiyormuş:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Her şey gönlünce olsun gönlü zengin adam....
Bol kazançlar...:cat:
İzmir şuben olacağım senin....:)

Abi Allah yolunu açık etsin.

Gönlünden geçen bütün güzel dilekler kabul olsun inşallah.

Ayrıca hayırlı ve bol kazançlar diliyorum.

Kısmet olursa 1 gün yanına gelip seninle tanışmak isterim.

Uztam benim masallah
cok onceden yapman gerekeni yapmisin. İrf moto koruma demirlerii cok onceden yaparsin diye dusunuyordum nasip bu guneymis.
Allah utandirmasin her daim basarili olursun isallah. Markalas ben hergun ve degisik deyisik bilgisayardan senin siteye girip googlede on siralarda yer almann icin cabalayacagim. Siteye ingilizcede tanitim koy, yurt disina ihracat bile yaparsin. :)

Allah utandırmasın İrfan kardeşim.

Her büyük firma küçük bir atılımla başlar. Umarım hayallerini kurduğun yerlere gelirsin.

Sticker yaptırdığını görüyorum. bence markanı patentle ve yaptığın ürünleri teşhir edebileceğin bir web sitesi yap. Dürüstlüğün ve samimiyetini işine yansıttığın sürece ,yaptığın ürünler piyasada kendisini duyurmaya başlayacaktır. Ve dediğin gibi sırf iki parça kromlu basit ithal ekipmana dünyanın parasını dökmektense insanlar seni tercih edecektir.

Bir süredir aklımda olan ufak bir proje var. Bunu seninle paylaşmak isterim irfan kardeşim. Bir düşün taşın , getirisini , götürüsünü hesapla , aklına yatarsa uygula.

Atv yapısal olarak devrilmeye çok müsait bir araç. Ve atv kazası yapanlar genelde hemde düşme hemde bizzat kendi aracı tarafından ezilme olayını yaşadıkları için , bir daha binmeye tövbe ederler.

Utv ise roll barlarından dolayı devrilme esnasında sürücüsünü koruyor.Ama hem pahalı hem motor hacimleri küçük.( Gerçi emniyet kemeride çoke etkili ama takarsanız )

Acaba kullanıcısının kendisinin basit el aletleriyle montajlayabileceği , atv uyumlu bir roll bar kafes sistemi olsa, öyle uçuk kaçık rakamlarada satılmasa , Atv sahipleri , atv turu düzenleyen firmalar talep edermi diye düşünmüştüm. sadece 3 atv sahibiyle görüşmüştüm ve bu fikre oldukça sıcak bakmışlardı. Ama başka işlerden dolayı bu projeyi askıya almıştım.

Elinden gelir , hatta alasını yaparsın İrfan kardeşim. Bence bu roll bar olayını bir düşün.

Şansın açık ve kazancın bol olsun.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
hak ettiğin yerde olman dileğiyle hayırlı olsun irfan.

gerçekten kappa dan gividen farkı yok maşallah

Adana İl Temsilcisi
vay irfan kardeşim,sanada yakışan buydu, :cat:ALLAH yolunu açık etsin,kazancın bol olsun,sağlık ve huzurla kal kardeş. :rendeer:ADANA'dan selam olsun.:king:

İrfan Usta, hayırlı uğurlu olsun. Bajaj ve Hero motorları da unutma...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar