Allah utandırmasın İrfan kardeşim.
Her büyük firma küçük bir atılımla başlar. Umarım hayallerini kurduğun yerlere gelirsin.
Sticker yaptırdığını görüyorum. bence markanı patentle ve yaptığın ürünleri teşhir edebileceğin bir web sitesi yap. Dürüstlüğün ve samimiyetini işine yansıttığın sürece ,yaptığın ürünler piyasada kendisini duyurmaya başlayacaktır. Ve dediğin gibi sırf iki parça kromlu basit ithal ekipmana dünyanın parasını dökmektense insanlar seni tercih edecektir.
Bir süredir aklımda olan ufak bir proje var. Bunu seninle paylaşmak isterim irfan kardeşim. Bir düşün taşın , getirisini , götürüsünü hesapla , aklına yatarsa uygula.
Atv yapısal olarak devrilmeye çok müsait bir araç. Ve atv kazası yapanlar genelde hemde düşme hemde bizzat kendi aracı tarafından ezilme olayını yaşadıkları için , bir daha binmeye tövbe ederler.
Utv ise roll barlarından dolayı devrilme esnasında sürücüsünü koruyor.Ama hem pahalı hem motor hacimleri küçük.( Gerçi emniyet kemeride çoke etkili ama takarsanız )
Acaba kullanıcısının kendisinin basit el aletleriyle montajlayabileceği , atv uyumlu bir roll bar kafes sistemi olsa, öyle uçuk kaçık rakamlarada satılmasa , Atv sahipleri , atv turu düzenleyen firmalar talep edermi diye düşünmüştüm. sadece 3 atv sahibiyle görüşmüştüm ve bu fikre oldukça sıcak bakmışlardı. Ama başka işlerden dolayı bu projeyi askıya almıştım.
Elinden gelir , hatta alasını yaparsın İrfan kardeşim. Bence bu roll bar olayını bir düşün.
Şansın açık ve kazancın bol olsun.