İrfan kardeşim bir süredir foruma girmiyordum paylaşımını ve sana yapılan yorumları okuyunca seninle gurur duydum bu kıvılcımın tutuşmasına küçücükte olsa vesile olduğum için de ayrıca çok mutlu oldum. Yolun ve bahtın açık olsun.
manevi anlamda senin hakkını nasıl öderim serdar abi ? gün geldi motorundan feragat ettin ,çoğu zaman manevi anlamda yanımda oldun , bunları nasıl yok sayabilirim ? o senin küçükte olsa dediğin şeyler , şu an koca bir okyanusa dalmama vesile olan ve can simidi gibi beni hayatta tutacak şeylerdi , belki şuan tam olarak farkında değiliz ama senin için küçük fakat camia için büyük bir adımın başlangıcı olmasına mani engel yoktur ,yeterki bu iş için ortaya konacak kocaman bir yürek, ve maddi imkan olsun
suzuki inazuma koruma demiri, kelimesi geçtiğinde herhangi bir ortamda aklıma gelen isim Serdar Aydın,dır daha ben ne diyeyim sana ! varlığından hoşnut olduğum güzel dost güzel insan
sen ve senin gibi ağabeylerimi dostlarımı kendime her zaman örnek alıyorum , hayatın her aşamasında da varlığınızdan çok hoşnut olduğumu bilmenizi isterim ve bu kardeşinizde her daim yanınızdadır. allah razı olsun sevgili ağabeyim ...seni seviyoruz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:13 ----------
farklı fikir öneri ve yorumlarını esirgemeyen tüm arkadaşlarım afbuyursunlar şu an zaman aleyhime işlemektedir ve emin olun zaman bir anda çok daha fazla değer kazandı , yetiştirmem gereken işlerden dolayı (sym wolf orta sehba) hepinize yorum yapamıyor olmanın verdiği sıkıntıyla bilgisayar başında fazlaca zaman geçiremeyeceğim , çok teşekkür ediyorum sizlerin manevi destekleri beni çok çok daha fazla güçlendiriyor , bu güçle yapamayacağım iş yoktur bilesiniz , cümlenizden allah razı olsun.