İnternetten MP3 indirenlere gözaltı

70.ooo.ooo insandan nereden baksan yarısı indiriyodur hangibirini yakalasınlar kiii:mrgreen:

Arkadaş yapsınlar cd leri 2 milyon indirmeyelim. milletinde alım gücü kalmadı ne yapsın?

:cat: şiddetle katılıyorum ama beleşi dururken 0,5 ytl bile vermezler (vermem) :p

Çookk eski bi şarkı indiriyorum belki.. Kaseti de yok piyasada.. Naapıcaz????

plak bulmaya çalışacan :mrgreen:

Hapse gircennn :cherry:

:queen:

iide bi cd'ye 10 ytl verince benim bozulan uyku düzenimi kim düzeltecek ,bizde onlarmı mahkemeye verelim o zaman:)

:cherry: dooru walla qurban

bende hem lime wire hem ares var arkadaşlar ben napacam şimdi :queen::mrgreen: hahahahahahhahahh

idamlıksın sen :queen:

70.ooo.ooo insandan nereden baksan yarısı indiriyodur hangibirini yakalasınlar kiii:mrgreen:

''devletin bütçe açığına katkı'' cezasına çevirirler :mrgreen:

çok acayip...LimeWire dan benim bugüne kadar indirdiklerim 50 gb ı bulmuştur...ilk kez indirenlere neden böle bi muamele yapmışler ki :silent:

bi cd 10 ytl 2 ytl yapsan bu programlara gerek kalmaz insanlar nası alsın ne saçmalık lime wire ve aresi neredeyse kullanmayan yok gibi....

korsan müzik diye bi laf çıkardılar,kopya müzik dinleyenler sanatçının hakkını yiyormuş gibi milleti kandırıyorlar,arkadaşlar 15 yıldır müzikle uğraşıyorum inanın zaten bu albümlerden sanatçılar para kazanmıyor,bu çıkarılan yaygaralar albümü basan şirketlerin sanatçılara bir dayatmasıdır.

üstelik ibo,sezen aksu,tarkan gibi uç noktalarda para kazanan ünlüler için albüm sadece reklam unsurudur,bu kadar büyük isim olmayan piyasa şarkıcıları ise zaten barlarda gecede 700-800 ytl den aşağı almıyorlar ve albüm satışlarından 150.000 sınırı geçildiği zaman sanatçılar para kazanmaya başlıyor ki o para bu sanatçıların tek konserde çıkardığı paradır..

fakat kitapların korsanını desteklemiyorum,kitapların korsanları zaten zor şartlar altında kitap çıkaran yazarlarımızı büyük ölçüde etkiliyor,müziği boşverin ama korsan kitap almayın derim.

zuhahahahazv4.jpg

Valla benim suçum yok Google reklamları teşvik etti beni suça:p:mrgreen:

lime wire felan boş işler ben wideo get kullanıyorum direk youtbedeki videoların seslerini ayırıo program :D

oo bukadar da fazla yani sen kasetını 10mılyondan sat mıllet de alcak zannet yok ya ben de gıder halk kutupanesınde ındırırım hıç sorun degıl yani

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi adamlar yapmış bize kullanmak düşüyo napalım yani lime wire tam destek
10 ytl cd ye vereceğime o paraya gider karnımı doyururum sacma sapan işler polisin işigücü yok mp3 le uğrasacak daha neler..
gitsinler kapkaca teröre çözüm bulsunlar..

abi adamlar yapmış bize kullanmak düşüyo napalım yani lime wire tam destek
10 ytl cd ye vereceğime o paraya gider karnımı doyururum sacma sapan işler polisin işigücü yok mp3 le uğrasacak daha neler..
gitsinler kapkaca teröre çözüm bulsunlar..

ttnet kendi site açtıydı be hususü mp3 indirmek için. kaldıki ilk relamında tarkanı koydu. :queen::queen:

onlar benim IP mi bulana kadar ben piyasadaki bütün albümleri indiririm hem artık başka yollar var mp3 indirmek için örneğin "intitle:index of" kodunu google yazıp sonunada (mesela mp3 nirvana ) yazıp tıklayın gelen web sayfalarına tıklayın mp3ler size sıralanıyo deniyin olursa bi teşşekür yeter :cherry::cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu bayadır var olan bi yüntem hocam :) inurl kodları çıktığından beri :)

onlar benim IP mi bulana kadar ben piyasadaki bütün albümleri indiririm hem artık başka yollar var mp3 indirmek için örneğin "intitle:index of" kodunu google yazıp sonunada (mesela mp3 nirvana ) yazıp tıklayın gelen web sayfalarına tıklayın mp3ler size sıralanıyo deniyin olursa bi teşşekür yeter :cherry::cherry:

Teşekkür :queen::queen:

bence bu bir şans arkadaşlar mp3 indirirken gözaltına alınmak yarın bir gün başka birinide gözaltına alcaklarını zannetmiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar