bende hem lime wire hem ares var arkadaşlar ben napacam şimdi :queen::mrgreen: hahahahahahhahahh
senin kurtuluşun kalmamış dayıcım direk müebbet..... allah kurtarsın...
bende hem lime wire hem ares var arkadaşlar ben napacam şimdi :queen::mrgreen: hahahahahahhahahh
Arkadaş yapsınlar cd leri 2 milyon indirmeyelim. milletinde alım gücü kalmadı ne yapsın?
Çookk eski bi şarkı indiriyorum belki.. Kaseti de yok piyasada.. Naapıcaz????
Hapse gircennn :cherry:
iide bi cd'ye 10 ytl verince benim bozulan uyku düzenimi kim düzeltecek ,bizde onlarmı mahkemeye verelim o zaman![]()
70.ooo.ooo insandan nereden baksan yarısı indiriyodur hangibirini yakalasınlar kiii:mrgreen:
plak bulmaya çalışacan :mrgreen:
Senin cevap vereceğini bilsem, mesajın sonunda "hani benim 600rr ım, sözünü tut Burcuuu" derdim :queen:
:cherry:
abi adamlar yapmış bize kullanmak düşüyo napalım yani lime wire tam destek
10 ytl cd ye vereceğime o paraya gider karnımı doyururum sacma sapan işler polisin işigücü yok mp3 le uğrasacak daha neler..
gitsinler kapkaca teröre çözüm bulsunlar..
onlar benim IP mi bulana kadar ben piyasadaki bütün albümleri indiririm hem artık başka yollar var mp3 indirmek için örneğin "intitle:index of" kodunu google yazıp sonunada (mesela mp3 nirvana ) yazıp tıklayın gelen web sayfalarına tıklayın mp3ler size sıralanıyo deniyin olursa bi teşşekür yeter :cherry::cherry:
Teşekkür :queen::queen: