İnternetten MP3 indirenlere gözaltı

İnternetten şarkı indirme dönemi sona erdi!. Emniyet ilk kez internetten müzik indirenlerin IP'sini tespit ettiği 112 kişiyi gözaltına alındı..

Soruşturma, MÜ-YAP’ın (Bağlantılı Hak Sahibi Fonogram Yapımcıları Meslek Birliği), telif hakkına sahip olduğu müzik parçalarının internet üzerinde dağıtımının yapıldığını söyleyerek şikayetçi olması üzerine açıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan soruşturmada, internet kullanıcılarının “LimeWire” isimli programı kullanarak korsan müzik indirdikleri ve yine bu parçaları başkalarının alabilmeleri için kullanıma açtıkları tespit edildi.

Polis tarafından IP numaralarından önce bağlantı için kullandıkları telefon numaraları daha sonra da adresleri belirlenen korsan müzik dinleyen 112 kişi, gözaltına alındı.

Savcılık kararı ile bu kişilerin bilgisayarlarına incelenmek üzere el kondu. İfadeleri alınan korsan müzik dinleyicilerinin yaptıklarının suç olduğunu bilmediklerini söyledikleri belirtildi. Bilgisayarında korsan müzik parçaları bulunan A.K. (27) ifadesinde, “Birkaç kez sitelerden şarkı indirmiştim. Ancak bunların kullanıma açıldığından ve başkalarının bilgisayarıma girmesine izin verdiğimden haberim yoktu” dedi.

ya çok saçma ya herkes indiriyo Lİme Wire den müzik. bende dahil

Son düzenleme:
Sitelerden indirilenleri takip edebilirler belkide Limedekinleri biraz zorr.Bu 112 kişide semboolik bence hani Abd'de de birisine bilmem kaç bin dolar ceza gelmişti mp3 indirdiği için haberlere konu olmuştu o arkadaş

Çookk eski bi şarkı indiriyorum belki.. Kaseti de yok piyasada.. Naapıcaz????

Başlat -> Programlar -> LimeWire -> Uninstall :queen:

Bilgisayarım -> E: -> Ücretsiz Programlar -> BitComet -> Install.exe :cherry:

Türk insanının aklı herşeye bir çare bulacağına emin olduğum
için birşey söylemek istemiyorum....:)

Kısaca YORUM yok....:p

Bilgisayarında korsan müzik parçaları bulunan A.K. (27) ifadesinde, “Birkaç kez sitelerden şarkı indirmiştim. Ancak bunların kullanıma açıldığından ve başkalarının bilgisayarıma girmesine izin verdiğimden haberim yoktu” dedi.

arkadaşlar lime wire kullanıpta bizim diğerlerinden indirdiğimiz gibi başkalarının bizden parça indirmesini engelleyemiyormuyuz?

arkadaşlar lime wire kullanıpta bizim diğerlerinden indirdiğimiz gibi başkalarının bizden parça indirmesini engelleyemiyormuyuz?

Dosya paylaşım programı hocam lime wire, herkes öyle yaparsa neyi paylaşıcaksınız. Ki pc yi açmıyorsun kullanıma, belirlediğin dosyayı/alanı açıyorsun, eğer onun içini de boş tutarsan sürekli temizlersen o zaman bişi indiremezler senden, biraz narsist bi tavır bu, bana göre tabi :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim lime wire kullandığımı kimseye söylemeyin tamam mı :p

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bağlantılı Hak Sahibi Fonogram Yapımcıları Meslek Birliği diyince bana pek etkisi yokta Bağlantılı Hak Sahibi Ponogram Yapımcıları Meslek Birliği şikayetçi olsa harbiden yanarım:queen:

daima korsannnnnnnn:p saka saka gıdın 15 ytl verın 1 cd ye gozlerınız acılsın dıyımde ceza almıyım:queen:

iide bi cd'ye 10 ytl verince benim bozulan uyku düzenimi kim düzeltecek ,bizde onlarmı mahkemeye verelim o zaman:)

bende hem lime wire hem ares var arkadaşlar ben napacam şimdi :queen::mrgreen: hahahahahahhahahh

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar