Konuşsam tesiri yok,sussam gönül razı değil. Geçmiş olsun arkadaşım,hafif atlatmana sevindim. O varlıklara (insan demeye dilim varmıyor) herşeyin en kötüsünün hak olduğunu düşünüyorum. Vesile ile ben de başımdan iki hafta önce geçen basit bir olayı anlatayım: e-5 florya kavşağında sıkışık trafikte milim milim ilerlerken hiçbir kusurum olmamasına rağmen yandaki arabadan gelen laf aynen şöyleydi : "git lan motorcu bu yolda kullanma" .
Nedense dünyadaki müslüman ülkelerin hepsi bu halde. Acaba dinde mi bir sorun var demekten kendimi alıkoyamıyorum.Ruh halimi anlayın artık.
Evet niğde'de yaptım bu hemen mezarlıgın o giriş yolu tarafında.Kaskın kıymetini bi kere daha anladım bu olayla.topraam geçmiş olsun kazayı niğdede mi yaptın? nerden gerçekleşti olay ayrıca kaskın varmıydı
Muzaffer çok haklısın hani bu suyun kazalara yol açması falanda bir yanada günde binlerce top su israf ediliyor.Gidip bu konuyu yetkililerle görüştügümde halk böyle istiyormuş bizde devam edecegiz sulamaya kusra bakmayın diye yanıt aldım işte siyaset sanırım böyle bişey oluyor bir kaç oy için insan hayatının hiç önemi kalmıyorGeçmiş olsun. Biz Ankara'da "eyvah barajlar kuruyor" diye düşünürken Niğde'de yolların sulanması da ilginçmiş.