"İnerken motosikletlere dikkat edin"

O yazıyı motosikletlilere bir kastı olduğundan yazmış olamaz.

Demek ki olmadık zamanda, olmadık yerde, usulüne uygun olarak inen yolculara çarpan motosikletliler olmuş.

Trafikte zikzak yapmayı seven arkadaşlarımızdan olmalı.

Yazıya değil de yazılmasına vesile olanlara kızmalı.

h2o

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kendince uyarmış yolcularını daha ne yapsın?

vay be güngören otobüsü. ah ulan bi rastlamadım rastlasam sorardım hesabını ama

Motosikleti
cb 125 f
eminimki onlarda seni aynı sevgi ve şevkatle kucaklayacaklardır:)

sığır çobanı olamayacak adamları otobüs şöförü yaparlarsa böyle olur....belki içimizde halk otobüsü şöförü vardır.alınırlar falan.....

kesinlikle alınsılar, halk otobüsü şöförlerünün hepsi için böyle düşünüyorum.

of! bu nasıl bir zihniyettir bre balbar. ayıptır, bir daha düşün.

Özrü kabahatinden büyük,trafik kurallarına %100 uymaya çalışan bir insanım, 17yıldır motosiklet kullanıyorum,hiçbir otobüsün yada dolmuşun sağından geçmedim trafikte hiçbir zaman araç arasında slalom yapmadım yapmamda,şimdiye kadar yaptığım en son hız 170 km suziki ile bir kerede gsxr 1100 ile 200 km yaptım onun dışında hiç bir kuralı çiğnememeye özen gösterdim,şimdi benim gibi herkes duyarlı olursa kurallara uyarsa hiç kimse otobüslere yada başka bir yere yazı yazmak zorunda kalmaz,iki teker olabiliriz kaportamız kendimiz olabilir ama kurallara uymak zorundayız.

Forumdan Uzaklaştırıldı
konu otobüs şöförlerinin hataları değil arkadaşlar. hep aynı şey oluyor nedense.konuyu tersten anlıyorsunuz.siz otobüs şöförlerinin hatalarını ileri sürmek yerine o yazının haklılığını tartışmalısınız ve bencede adam oraya çok haklı bir yazı asmış.bırakın durakta bekleyen otobüsün sağından geçenleri kaldırımda bile motorla gezen insanlar olduğu sürece de o yazı orda asılı durur.

birde anlamadığım şey orda öyle yazıyor diye bütün motorcuları vatan haini ilan etmişler gibi davranıyorsunuz. adam sadece dikkatli olun demiş, art niyet yok. tamamen insanların güvenliğini sağlamak amacıyla yazılmış. o yazıyı oraya asmasalar ve özelliklede küçük cocuklar daha dikkatsiz olur ve kucuk bir cocuk pat diye kontrolsüz şekilde atlasa daha mı iyi olur ? çoluk çocuğunuz yokmu hiç ?

Son düzenleme:
arkadaşlar bence olaya yanlış yaklaşıyorsunuz.biz yerine göre sağdan soldan dalıyoruz,düşünsenize birden önümüze otobüsten birinin atladığını, adamı boşver diyim hadi, biz nasıl oluruz o an yere yapışınca

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar