ilk motosikletimi aldım : )) karışık duygular içindeyim : ))

motor 8000 km'de ben ikinci sahibiyim 2013 model, sürüşünü, gidişini, çok sevdim. Titreşim neredeyse hiç yok. Selesi çok rahat amortisörler işlerini iyi yapıyor 6,9 lt yakıt aldım daha gidiyoruz yakıt sarfiyat ölçümü daha yamadım.
kötü yanları: -Lastikler çok kötü sürekli kayıyoruz
- dikiz aynalarını sevmedim
- Benden önceki sahibi büssürü led takmış motosiklete far ve sinyallere giden kabloların durumu leş :/
Genel olarak mutluyum ve memnunum.. zaman ne gösterecek ilerleyen km lerde görecez : ))

Ekipman olarak acilinden dizliğe ve eldivene, motosikler içinde koruma demirine ihtiyacım var

Uw9DmBiCXg9

ön camın köşesi kırık pek önemsemedim zaten uzun bir tur camı takmayı düşünüyorum arayış içindeyim : )) ve önerilerinizi bekliyorum
Uw9DmBiCXg9

Uw9DmBiCXg9

::gazla::::gazla::::gazla::

sağolun : ))

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:11 ----------

20141218_160445.jpg

20141218_160450.jpg

20141218_160500.jpg

Kocaeli İl Temsilcisi
Hayırlı olsun , Allah kaza bela vermesin . :)

Hayırlı olsun , kazasız belasız sürüşler kardeş. Kask yokmu?

hem sana hemde mexico ya hayırlı uğurlu olsun tekeriniz düz bassın. En kısa zamanda ekipmanlarınızıda tamamlamanız dileği ile tekeriniz düz bassın...

Hayırlı olsun, ben de halinizden anlamak istiyorum bahar gibi :) Kazasiz belasiz nice kilometrelere.

Hayırlı olsun , kazasız belasız sürüşler kardeş. Kask yokmu?

kask olmaz olurmu var hatta profil resmimdeki kafamdaki kask : )) şimdilik ece r22-05 onaylı kötünün iyisi bir kask alabildim :) bütçe birazdaha toparlanınca daha iyi bir kask almayı planlıyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:57 ----------

Hayirli ugurlu olsun. Bende bugun aldim. Duygularini su an cok iyi anliyorum :)

ben alalı 2 gün 100 km oldu anca resim yükleye bildim :) ::gazla::

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------

Hayırlı olsun, ben de halinizden anlamak istiyorum bahar gibi :) Kazasiz belasiz nice kilometrelere.

umarım isteğin motosikleti alabilrsin allah gönlüne göre versin kardeşim.. allah hepimize kazasız belasız günler nasip etsin : )

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:04 ----------

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel Motor Allah Kazasız Belasız Binmeyi Nasip Eder İnşallah :)

Hayırlı olsun. Bazı arkadaşlar inanmak istemeseler de üzerinde karbüratörü hariç YBR 125 motoru taşıyan birkaç modelden biri. O yüzden böyle tireşimsiz, sorunsuz. O lastikleri hemen değiştir. Aynalar zaten önceden değiştirilmiş galiba değil mi ? Ona rağmen kötü mü gösteriyorlar ? Yoksa sen görünüşlerini mi sevmedin ?

Hayırlı olsun. Bazı arkadaşlar inanmak istemeseler de üzerinde karbüratörü hariç YBR 125 motoru taşıyan birkaç modelden biri. O yüzden böyle tireşimsiz, sorunsuz. O lastikleri hemen değiştir. Aynalar zaten önceden değiştirilmiş galiba değil mi ? Ona rağmen kötü mü gösteriyorlar ? Yoksa sen görünüşlerini mi sevmedin ?

aynalar aldığımda da böyleydi, aynalarda omzumu gösteriyor. İlk fırsatta lastikleri kaliteli bir çift lastikle değiştireceğim...
motosiklet aynen dediğiniz gibi titreşim neredeyse hiç yok selesi konforlu 80 90 km hızlarda rahatlıkla gidebiliyorsunuz hatta hızını hiç belli etmiyor.
NOT: motosikleti alalı 100 km oldu, görüşlerim bu 100 km için geçerlidir ilerleyen kilometreler ne gösterir bilmem yaşayıp göreceğiz : ))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar