- Konu Yazar
motor 8000 km'de ben ikinci sahibiyim 2013 model, sürüşünü, gidişini, çok sevdim. Titreşim neredeyse hiç yok. Selesi çok rahat amortisörler işlerini iyi yapıyor 6,9 lt yakıt aldım daha gidiyoruz yakıt sarfiyat ölçümü daha yamadım.
kötü yanları: -Lastikler çok kötü sürekli kayıyoruz
- dikiz aynalarını sevmedim
- Benden önceki sahibi büssürü led takmış motosiklete far ve sinyallere giden kabloların durumu leş :/
Genel olarak mutluyum ve memnunum.. zaman ne gösterecek ilerleyen km lerde görecez : ))
Ekipman olarak acilinden dizliğe ve eldivene, motosikler içinde koruma demirine ihtiyacım var
ön camın köşesi kırık pek önemsemedim zaten uzun bir tur camı takmayı düşünüyorum arayış içindeyim : )) ve önerilerinizi bekliyorum
::gazla::::gazla::::gazla::
kötü yanları: -Lastikler çok kötü sürekli kayıyoruz
- dikiz aynalarını sevmedim
- Benden önceki sahibi büssürü led takmış motosiklete far ve sinyallere giden kabloların durumu leş :/
Genel olarak mutluyum ve memnunum.. zaman ne gösterecek ilerleyen km lerde görecez : ))
Ekipman olarak acilinden dizliğe ve eldivene, motosikler içinde koruma demirine ihtiyacım var
ön camın köşesi kırık pek önemsemedim zaten uzun bir tur camı takmayı düşünüyorum arayış içindeyim : )) ve önerilerinizi bekliyorum
::gazla::::gazla::::gazla::