İlk motosikletim ve yaşım 19 en düşük sigorta 540 tl ve ruhsatla ilgili sorum var

Açıkçası ben bin falan bekliyordum. Burada o kadar çok uçuk teklif alanlar gördüm ki artik bi haftadir uyuyamıyorum "motoru üzerime alınca kac bin lira çıkar" diye diye. 26-27 yaşındaki adamlar binlerce lira öderken acaba ben ne ödeyeceğim?

Bugün 540 tl ye yaptım sigortamı. Sanırım motosikletin plakası da önemli bu konuda. Konya plakalı motosikletim.

Neyse

Adresim memleket göründüğünden ruhsat oraya gidecek. Ben farklı bi sehirdeyim hemen yarın ya da öbür gün gidip trafikten ruhsatımı alabilir miyim acaba?

allahallah ruhsatini bulundugun sehirden cikartiyorsun benimde usak gorunuyor ama eskisehirden cikarttirdim randevulu sistemdir buyuk ihtimalle randevudan 30 dk sonra aliyorsunruhsati tabi ikinci el ise note felan tum gununu yiyebilir

Ruhsat adrese mi gidiyor???
Ben ailemden gizli alıyorum motoru.İstanbuldayım şimdi ruhsat ikametim nerde ise oraya mı gidecek??????

Trafik poliçesi keisldikten sonra trafik müdürlüğünde ruhsatınızı kaydettirdikten sonra;

ilk 10 gün istediğiniz bir emniyet müdürlüğünden basılarak alınır,
İlk 10 gün alınmadığı takdirde ikametinizin bulunduğu emniyet müdürlüğü ruhsatınızı basar ve saklar,
Buradan da alınmadığı takdirde PTT KArgo ile e-devlet sisteminde kayıtlı bulunan ikamet adresinize postalanır.
Evde yoksanız 1 hafta içinde PTT den alabilirsiniz.

Zaten emniyetin size verdiği geçici belge de, bu süre olan 30 gün sonra biter ki, bu dönemde ruhsatınızı aldığınız varsayılır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar