Ilk Motorunuz Ne Markaydi

1956 BMW R26 ama hiç binmek nasip olmadı :pr: maliyetinden korkup geri iade ettim. ama yaşım ilerlesin çift kafalı bir modelini alıcam

hiç unutmam orta okulu bıtırdıgım zaman dayımın hedıyesı dı; mobylette M50EV

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İkl motorum moblyette idi...Modeli de bionik.....Harbiden ne konforlu gelirdi bana...

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İlk motorum simdiki motorum Derbi 125 Nude ama son olmayacak kesin eminim insallah=)

abi konuyu bölmek istemem de bu nası bi tabirdir scorp "kesin eminim insallah" :p

benim de şuanki motorum ilk motorum ama markası masaimidir , fym midir biraz karışık işin o kısmı, masai diyelim

Motosikleti
Forza250-cygnusL
abi konuyu bölmek istemem de bu nası bi tabirdir scorp "kesin eminim insallah" :p

benim de şuanki motorum ilk motorum ama markası masaimidir , fym midir biraz karışık işin o kısmı, masai diyelim

Len ben seninkin, sym biliyom iiyimi....Ne markalar çıkmış artık karıştırıyoruz....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
151 Rs mondial. Şimdi 150 zat modeli bir sonraki hedefim Hyosung 250 GT R modeli olacak.

benımde ilk sahip oldugum motor zonghsen zs 200.. Su anda halen daha kullanmaktayım ve cok memnunum.. Ama ilerde bi büyük japon almayı düşünüyorum..

dfa

aaaah ah ben daha alamadımki motorumu yazayım buraya şöyle gögsümü gere gere ama olur inşallah:salut: o gunlerde gelir dimi arkadaslar

kendi çabamla aldığım ilk motorum.DAILEM VS 125 az kahrımı çekmedi şimdiki hiçbir 125 liğe değişmem.:cat:

my.php
[/URL][/IMG]
son motorum yanda

benimki de dayımın getirdiği sunny bajaj şöyle bişi

ön frenine sinir olurdum düşmekten hep sonanda kurtuludum ama arkadaşlarım sağolsun arkalarına bindiğimde yeri öperdik arada bi:mrgreen:

vay be ne motorlar çıkıyo bende peugeot 103 üm var dı şişme montumu giyer bide kırmızı kocaman bi kask sanki mars a inmiş ilk Türk gibi millet acayip acayip bakardı

ilk motorsikletim 16 yaşında iken bir Kreidler Florett idi.
Ne sevinmiştim alındığında:) şuanda bile ogünkü heyecanı yaşıyorum...
Ne güzel hatıralar değilmi?
Selamlar,
Özer

babamın almıs olduğu gilera 125mxr dı..ama ozamanlar yasımız kucuktu daha yenı yenı bınıyodum.ara sıra baba şu ılerdekı bakkalın ordan donup gelıcem deyıp baya bı dolasıyordum sokak aralarında ozaman yaş 16 idi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar