İlk Motorumu Aldım En Yakın Zamanda Aranızdayım :)

Sonunda cbf 150 mi aldım bende dün :queen: Eve getirene kadar yolu bulamam ve birazda gezmem sonucu normalde 15 kmlik yol yerine 60 km yapmışım :mrgreen: Gelirken arka frende bir sorun yaşamadım allaha şükür :) İnşallahta yaşamam..

Bir iki resimde çektim yolda, karanlık ama olsun :)

Sonunda ilk motorumu yollara adımımı attım :cat: Biraz eksikleri giderip en yakın zamanda aranıza karışıcam :cherry:

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. İnşallah kazasız belasız ve sorunsuz binersin.

hayırlı ugurlu olsun..izlenimlerini cb150 sayfasında paylaşman dileği ile

hayırlı olsun

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
yamaha-honda sendromuna yakalanma...bakımlarını iyi yap...ekonomiye uzun yıllar hizmet edebilsin...

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
yamaha-honda sendromuna yakalanma...bakımlarını iyi yap...ekonomiye uzun yıllar hizmet edebilsin...

Yok ben suzukiciyimde çaktırmıyorum :p

Herkese teşekkür ederim. Cbf 150 sayfasındada paylaşıcam izlenimlerimi. Onun haricinde resim çekicem diye girdiğim alanın az ilerisinde yatırdık motoru :) Durdum kapattım motoru. İndirdim ayaklığı tam kalkarken bi baktım devriliyo aha dedim gitti. Sonradan baktım yol eğikmiş :) İnş. ilk ve son düşüşüm olur :) Onun haricinde hiç bir sıkıntısı yok allaha şükür ilk gününde :)

Hayırlı olsun Fatih.Güle güle sürersin inşallah:)

Sonunda cbf 150 mi aldım bende dün :queen: Eve getirene kadar yolu bulamam ve birazda gezmem sonucu normalde 15 kmlik yol yerine 60 km yapmışım :mrgreen: Gelirken arka frende bir sorun yaşamadım allaha şükür :) İnşallahta yaşamam..

Bir iki resimde çektim yolda, karanlık ama olsun :)

[url]http://e1203.hizliresim.com/v/h/3k7g8.jpg[/url]

[url]http://e1203.hizliresim.com/v/h/3k7lr.jpg[/url]

Sonunda ilk motorumu yollara adımımı attım :cat: Biraz eksikleri giderip en yakın zamanda aranıza karışıcam :cherry:

hayırlı olsuun güle güle kullanın :)

Hocam sorması ayıptır çantasıyla ruhsatıyla nekadara mal oldu?

Bugün 3 üye yeni motor sahibi oldu galiba :)
hayırlı olsun,ilk motor asla unutulmaz. Güle güle kullan.

Herkese tekrar teşekkür ederim :) Valla çok güzel motor acayip hoş duruyor ve çokta rahat :) Alırken elliyi geçme dediler. Bende 5000 deviri geçmemeye çalışıyorum o da yaklaşık 50 60 km yapıyor zaten. Ama rodaj bitsede rahatlasak :) Akan trafikte sağdan yavaş yavaş gitmek biraz tehlikeli geliyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar