Haklısınız Daha yeniyim diyorum üstüme geliyosunuz yardımcı olacağınıza! Bu Gt250r ın 0'larının piyasası nedir 0 mı almak daha mantıklı yoksa 2.el mi?*
Güzel kardeşim aslında kimse senin üstüne gelmiyor, bu sitedeki herkesin artık bu yetmiyor, yetmeyecek, kesmeyecek mevzularından midesi bulanıyor. Umarım uzun süre aramızda olursan göreceksinki bu açtığın başlığı açan niceleri siteye töbe edip gittiler o kadar ağır yazıldı. Tamamen egonla, hevesinle ve acemilik ateşinle 600 lük motor diyorsun.
Bir arkadaş doğru yazmış bu motorun sesi seni kesmez, sadece görüntü olarak tatmin eder. Deki 6-7 ay kullandın.. kiii tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilirki motosiklette tecrübe yılla değil yapılan kilometre ile kazanılır. Sen 600 cc' lik bir motordan hiç inmeden binsen yinede beklentini karşılayacak tecrübeye sahip olamayacaksın.
Yaşın kaç bilmem ama benden sana bir dost tavsiyesi önce git eğitim al. Güvenli sürüş eğitimlerinde motor kullanmaktan daha çok güvenli sürüşü ve egonuzu törpülemeyi öğrettikleri için ileride binebileceğin 1000 cc' lik motorun üzerinde tecrübelerin kadar seni hayatta tutmaya yarayacak olan en büyük şey eognu bürs diyebilmek olacaktır.
Bu ss ve büyük cc' li motorlarla başlama hevesi olan diğer başlıkları biraz vakit ayırıp sonuna kadar okumanı tavsiye ederim.
Bu arada Rahmetli Aye nickli şahsen tanımadığım bir arkadaş. Direk olarak 600 cc' lik bir japonla başlamıştı motosiklet sevdasına bu gün aramızda değil. Ve kızı sanıyorum yaşını henüz doldurmak üzere.
""KAZASIZ SÜRÜŞLER"