İlk Motorum Hyosung Gt650r olur mu?

Yaa siz hiç mi hız tutkunu görmediniz mt burası allah allaah çok mu ilginç ben arabayla hız yapmayı da seviyorum tamam eğitim alcam ama bırakında yapıyım hızımı trafikte yapmam yani ama motor benide tatmin etsin sevmedğim bi motorla olmaz heralde*

Haklısınız Daha yeniyim diyorum üstüme geliyosunuz yardımcı olacağınıza! Bu Gt250r ın 0'larının piyasası nedir 0 mı almak daha mantıklı yoksa 2.el mi?*
kardeşim sana pocket bike gider bak internetten araştır tam senlik ölüm makinası hızıda iyi uçarsın üstünde komforlu rahat büyük geniş v.s bi bak sen ok kızlar sana hasta kalıcak yeğennn :D

gt650 ilk motor olur olmasınada, son motor olma ihtimalide kuvvetle muhtemel :p

s

bencede 650 kesmez, 1679 cc 200 hp yamaha vmax yenı kasa, super bır makıne tam ogrencı ısı az yakar cok kacar:cat::cat::cat:

Yaa siz hiç mi hız tutkunu görmediniz mt burası allah allaah çok mu ilginç ben arabayla hız yapmayı da seviyorum tamam eğitim alcam ama bırakında yapıyım hızımı trafikte yapmam yani ama motor benide tatmin etsin sevmedğim bi motorla olmaz heralde*

Arabada seni örten bir kaportan var , belki 150 km ile kaza bile yapsan Allahü Teala'nın izniyle birşey olmaz.Ama motorsiklette 50 km ile yapacagın ufacık bir kazada ekipmanların tam olsa bile hayatını toptan değiştirecek sebeplere neden olabilirsin.Ha bu sitede sana akıl verecek son kişide benim ama konuna yorum yazan abi ve ablalarının sözünü dinle onlarında bir görmüşlüğü geçirmişligi vardır ...

ha ha yine geyiğe vurulmuş muhabbet:)
bu tip sorular hiç bitmez...
herhalde uzaktan bakınca kolay geliyor sürmesi...

Hahaha valla bişe demiyorum zaten okuduysanız fikrimi değiştirdim yani nasihatları dinlicem*

Diyelimki ben anlamadim.Bana o yazdigin seyin sacma olmadigini savunan 1 tane adam goster.
Degil 2 kere 22 kere okusam sacmaligindan deger kaybetmiyor yazdiklarin.Ayrica yukarda yazdiklarin da onceden soylediklerini aciklamiyor.Apayri seylerden bahsetmissin.
Tamam murat suratliydi kaza yaptiginda.Bunu tutupta 600lukle baslamasi yuzunden oldu sekline nasil getirirsin ? Ne hakkin var buna ? Kizdigim konu bu benim.Murat ilk motorunu kac yil once surdu ? Onun uzerine vefat edene kadar kac tane motor aldi ? Kac degisik motorla yol yapti ?(Hani su senin anca resimlerine bakabildiklerin evet.) Bunlarin cevaplarini biliyor musun ? Bir insan yuksek cc ile basladiginda 20 sene sonra da olsa vefat ettiginde baslangic motoruna mi atacaksiniz sucu ? Cikartin su at gozluklerini artik.Benim idrakima bok atmadan once kendini bi tart olc.Bir insani tanimiyorsan hakkinda konusmayacaksin, sallamayacaksin bilader.

Mesela bak ben seni tanimam.Bu yuzden cbf 150 surupte nasil insanlara kucuk cc ile baslamalarini tavsiye edebiliyorsun,buyuk cc tecruben ne kadar ki boyle yorumlar yapabiliyorsun tarzinda sorular sormuyorum sana.

Burası istemediğim halde sidik yarışına dönmeye başlıyor anladığım kadarıyla...! Benim kullandığım motorun CBF 150 olduğu tecrübeminde onunla sabit olduğu anlamına da gelmez.! Ayrıca şu konuyu bir açklığa kavuşturlaım, ben resmini gördüğüm değil tarzını sevdiğim motorlar la ilgilendiğimden. Beğendiğim her motoru kullandım çok şükür. Bunların arasında SS lerde var ve tabiki endurolar da var. BMW 1200 gs hariç. Sürekli ön yargıyla yaklaşıyor ve ısrarla söylediklerimi anlamamaya devam ediyorsun.

Söylemek istediğim ve kendimi parçaladığım şey şudur.

" TABİKİ İNSANLAR BÜYÜK MOTORLARLA MOTOSİKLET TUTKULARINA BAŞLAYABİLİRLER VE DEVAM EDEBİLİRLER % 100 HEPSİNİN ÖLECEĞİ VE KAZA YAPACAĞI ANLAMINA GELMEZ. ANCAK BU DURUM DİĞER KULLANICILARA ORANLA DAHA YÜKSEK OLACAĞINDAN BU İŞİN OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ YANİ KADEME KADEME YÜKSELMESİ GEREKTİĞİNE İNANIYORUM. HEMEN HER CC' DEKİ MOTORLARI KULLANARAK TECRÜBE ETME ŞANSIM OLDUĞU İÇİN BUNUN SÖYLEYEBİLİYORUMKİ 150 CC' DE YAPILACAK OLAN HATA İLE 600 CC' DE YAPILACAK HATA SENİ AYNI YERE GÖTÜRMEZ

Umarım meramımı şimdi anlatabilmişimdir.

Keşke Türkiye İstanbulda olsaydında karşılıklı konuşabilme fırsatımız olsaydı o zaman daha net anlaşabileceğimizin hayalini kuruyorum.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar