İlk motorum - Honda Cbr 125R - 2010

Herkese merhaba arkadaslar bu forumda ilk mesajımı 21-05-2010 tarihinde göndermiştim. Aradan tam 2 ay geçti ve bu gün ilk motorumun siparişini verdim.

Honda Güngör'den bu haftasonu motorumu teslim alacağım. Heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim.

Motorumu alınca fotoğrafları sizinle paylaşacağım.
Herkese kazasız belesız günler diliyorum.

Hayırlı olsun yeni motorun fotolarını bekliyoruz. Kazasız belasız kullan inşallah

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İstanbul'a bile siparişle geliyor demek Eskişehir'de satan bayisi bile kapandı, Honda bir tuhaf oldu.
Hayırlı olsun iyi seçim.

Teşekkürler arkadaşlar. Siparişle gelmiyor aslında ama benim istediğim siyah-gri renk ellerinde olmadığı için fabrika siparişi yapıldı, ertesi gün geliyormuş zaten.

Ama bayi tamamen cbf 150 lerle doluydu çok fazla satılıyor sanırsam.

Hayırlı olsun, kazasız belasız ;) Resimleri unutma motorun heyecanından :)

Sagolun arkadaslar, nasıl pis bir heyecandır bu yav. gözüme uyku girmiyor, işten izin aldım yarın sirkeciye gideceğim motomax'a kask ve bot için, diğer ekipmanlar hazır zaten.
Bi ehliyet kaldı onun da direksiyon sınavı cumartesi günü.
Cuma günü de eğitim alacağım Murat Denizhan'dan. Bayiden eve kadar yakalanmadan gidersem benden mutlusu yok, sonra fotograflar gelir orası kolay.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bayiden eve kadar yakalanmadan gidersem benden mutlusu yok, sonra fotograflar gelir orası kolay.

O riske hiç girme, burada bir topik aç Cbr sahibi Yeni Cıbır kullanmak isteyen onlarcasını bulursun.:)

Tesekkurler arkadaslar ins kazasiz belasiz keyfini cıkarımın.

O riske hiç girme, burada bir topik aç Cbr sahibi Yeni Cıbır kullanmak isteyen onlarcasını bulursun.:)

Hocam kimse yanlış anlamasın ama motorun o "Sıfır KM" ibresinin yavaş yavaş arttığını görme zevkini kimseye vermek istemem, sırf o anı yaşamak için sıfır alıyorum zaten,
anlarsınız ya:queen:

Hayırlı olsun... Kazasız belasız sürüşler dilerim... Ne renk aldın ?

Hayırlı olsun... Kazasız belasız sürüşler dilerim... Ne renk aldın ?

Sagol, ilk almak istedigim motora sahipsin şu an, fakatyedek parça ve fiyat konusundan dolayı cbr ı tercih etmek zorunda kaldım.

Herkes kırmızı siyah olanına rabet ediyormus hatta diger renkler satılmıyormus cok fazla, fakat ben tercihimi gri siyahtan yana kullandım.
3-5 fazla olsun da kırmızı olmasın :mrgreen:

Sagol, ilk almak istedigim motora sahipsin şu an, fakatyedek parça ve fiyat konusundan dolayı cbr ı tercih etmek zorunda kaldım.

Herkes kırmızı siyah olanına rabet ediyormus hatta diger renkler satılmıyormus cok fazla, fakat ben tercihimi gri siyahtan yana kullandım.
3-5 fazla olsun da kırmızı olmasın :mrgreen:

Sağolasın. Alırsın inşallah kısa zamanda... Ama daha bu 0 km motorun tadını çıkar...:)

Hayırlı ugurlu olsun, heyecanın en üst düzeyde şimdi, koruma ekipmanların ne durumda? ehliyeti almışsındır kesin ;)

Allah kaza bela vermeden ilk göz agrın ile uzun kilometreler gitmeni dilerim...:rendeer:

Hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullan inşallah :rendeer:

hayırlı olsun güle güle kullan.
İşşallah uzun uzun yıllar kazasız belasız ve arızasız sürüşler dilerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar