Arkadaşlar merak etmeyin bomba gibiyim.:queen:
Geziye çıkacagım gün tek eksiğim olan dizliği almak için biryere gittim, dizliği alıp taktım tam 2 dakika geçti ve viraj dönerken önüme köpek atladı, çarpmamak için ön frene çok sert bastığım için motor altımdan kaydı. Full koruma olduğum için hemen kalkıp motoru düzelttim, viraj ağzıdan yol kenarına aldım.
Esnaf sağolsun hemen yardım etti, su felan verdiler sakinleştirdiler.
Ben hemen motoru toparlayıp yola çıktım. Ama sıcagıyla farkına o an varamadıgım dizim agır sekilde ezilmisti. Bunun farkına yalovaya gittikten sonra vardım, yürüyemeyecek durumdaydım..
Velhasıl kelam lafı fazla uzatmadan, ertesi gün acılar icinde hastane, ve otobanlarla ve inanılmaz agrılarla gezimi yarıda kesip istanbula geri döndüm.
Yaklaşık 350 km yol yaptım, herhangi bir sorun yasamadan.
Motosiklet su anda yaklasık 700küsür km de ve sorunsuz kullanıyorum.
1000 bakımı yaklaşıyor...
O moralle fotograf felan cekemedim o yüzden paylasacak cok sey yok gezi anlamında.
Su an dizim normale döndü.
Umarım Bayram sonrası bir başka gezi planı paylaşırım...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:13 ----------
Kardeşim kusura bakma başlığınada müdahele etmiş oluyorum ama motor konusunda şuan çok yeniyim ve şuan araştırmalar yapıp kendimi geliştirmeye çalışıyorum.
İnş daha sonra bende senin gibi ilk motosikletim CBR 125'e kavuşacağım..
Öncelikli sorum bilen arkadaşlar bana üsttede bahsi geçen rodaj ile ilgili püf noktaları ve bilgileri aktarabilirmisiniz?Bu konuda en önemli durum nedir ve tam olarak rodaj nasıl yapılır ve tamamlanır?
Hayırlı olsun yeni motorun, güzel bi tercih yapmışsın, Kitapçıkta rodajla ilgili
verilen tek bilgi, ilk 500km de ani kalkıslardan kacınman.
Ben cok fazla dikkat etmedim rodaja, motoru uzun yolda yüksek devirlerde kullandım ve şu an gayet performanslı.
Motoru ısıtmadan sürme, bırak 5dk calıssın sonra bin, redline da da cok fazla kalmamaya dikkat et...