İlk motorum - Honda Cbr 125R - 2010

Sagolun arkadaşlar.

Bugün sabah Murat Denizhan'dan (www.muratdenizhan.com) istanbul park cevresinde 4 saatlik başlangıç eğitimi aldım hocanın cbr 150'si ile. Hiç vitesli tecrübem yoktu ama bikaç saat içinde slalomlarda dans eder hale geldim:mrgreen:
Kollarım amele yanığı oldu ve dirsekliğin cırtcırtlarının izi kaldı. Şerit şerit.

Çok faydalı oldu gerçekten. Yarın direksiyon sınavım var, ehliyeti en kısa zamanda alacağım inş.
Koruma olayını biraz abarttım, tahminimden fazla tuttu ama temiz oldu.
Motomax'ten uvex karbon kask,(950 gram) bering sırt omuz dirsek korumalı, su geçirmez mont, buff, bellik, disk kilidi ve difi korumalı bot aldım, eldiven vardı zaten, dizliği de pazartesi günü alacağım.

Motorumu goremedim henuz en eç bugün bayiye getirirler. Gelince sizlerle de paylaşırım.

Sagolun arkadaşlar.

Bugün sabah Murat Denizhan'dan (www.muratdenizhan.com) istanbul park cevresinde 4 saatlik başlangıç eğitimi aldım hocanın cbr 150'si ile. Hiç vitesli tecrübem yoktu ama bikaç saat içinde slalomlarda dans eder hale geldim:mrgreen:
Kollarım amele yanığı oldu ve dirsekliğin cırtcırtlarının izi kaldı. Şerit şerit.

Çok faydalı oldu gerçekten. Yarın direksiyon sınavım var, ehliyeti en kısa zamanda alacağım inş.
Motomax'ten uvex karbon kask,(950 gram) bering sırt omuz dirsek korumalı, su geçirmez mont, buff, bellik, disk kilidi ve difi korumalı bot aldım, eldiven vardı zaten, dizliği de pazartesi günü alacağım.

Motorumu goremedim henuz en eç bugün bayiye getirirler. Gelince sizlerle de paylaşırım.

Kardeşim verdiğin Site Linki Trojan Virüs Dolu Yukarıda Yazılı Linke Tıklayan Arkadaşların Pc'lerini Bir Bilgi İşlemci Olarak Temizlemelerini Öneriyorum Aksi Taktirde Bilgisayarlarında Bazı Sebebsiz Sıkıntılar Çekebilirler Aşşağıda Paylaştığım Resme'de Baka Bilirsiniz.

| RESİM |

Resmi Büyük Haliyle Görmek İçin Üzerin Tıklamanız Yeterlidir.

Sagolun arkadaşlar.

heheh o amele yanıklarından bendede var hala. Kollara x dövmesi yaptırmak gibi düşün ^^

hoşgeldin aramıza :)) ben de cbr 125 kullanıyorum. çok keyifli bi motordur. Doğru tercih :cat: heyecanını anlıyorum. ben motoru aldığımda 2 hafta sağnak yağış durmamıştı :salut: ve ben ölüyordum motoru kullanmak için.. murat hocadan ben de ders almak isterim umarım bi gün kısmet olur.. fotoraflar için ben bile heyecan yaptım şimdi :cherry:

oo güzel allah kaza bela göstermesin bu arada pendikten alıyorsun:D oda güzel bizim semt bizim ustalar

satılık honda 600rr yarış grenajlı fakat yarışa girmedim piste antreman amaçlı çıktı yarış motorudur 1000 rrye geçicehim için satıyorum alan lastiklet biras eski oda antremanda pistte eskitildi 9000 kmde alana hayırlı olsun 7.000 lira http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cbr-600-rr-honda-cbr-600-rr-9/detay

Facebook'a çevirme arkadaşım burayı, banane senin satılık motorundan ne alakası var konuyla?

Neyse...
Arkadaşlar herkese merhaba;
Motoru bugün Güngör motordan işyerime kadar getirdiler sağolsunlar, (ehliyetim bikaç haftaya elimde olacağından böyle bir talepte bulunmuştum) plakası ve ruhsatını da yakında posta ile gonderecekler.

Motoru yaklaşık 3km kullandım, inanılmaz güzel bir motor, boyuma çok uygun, sürüşü inanılmaz rahat, frenler ve vites geçişleri çok hoş. Sıfır alıp 6000 tl verdim ama iyi ki almışım dedim, şu an yağmur olduğu için, fotoğrafları birkaç güne paylaşacağım sizinle,

Dikkat çekmeyi pek sevmem ama üzerime full koruma ile caddede inanılmaz dikkat çekti, bakmayan bir kişi bile kalmadı::utangac:
Trafik gerçekten de çok farklı, araçların arasında eksoz dumanlarının kokusu kasktan içeri sızınca anladım, algılarım fazlasıyla açık oluyor motor üzerindeyken bu gerçekten çok hoş bir duygu.

Ehliyetim elime geçince rodaj için bir geziye çıkmayı düşünüyorum, inş kazasız belasız sürerim motorumu.

Bu motoru almak isteyen arkadaşlar her türlü soruyu sorabilir kesinlikle tavsiye ederim, motor sizi değil siz motoru kullanıyorsunuz.

Trafik gerçekten de çok farklı, araçların arasında eksoz dumanlarının kokusu kasktan içeri sızınca anladım, algılarım fazlasıyla açık oluyor motor üzerindeyken bu gerçekten çok hoş bir duygu.

hayırlı olsun güle güle kullan.
bende de cbr 2007 var.
ilk bende trafiğe çıktığımda çok garip olmuştum :cherry:
eksoz kokusunu alıyosun araba gibi değil daha fazla dikkat istiyor bir saat gezdim kollarım çok ağrımıştı:cherry:

hayırlı olsun güle güle kullan.
bende de cbr 2007 var.
ilk bende trafiğe çıktığımda çok garip olmuştum :cherry:
eksoz kokusunu alıyosun araba gibi değil daha fazla dikkat istiyor bir saat gezdim kollarım çok ağrımıştı:cherry:

Teşekkürler, benim ehliyet gelmiş olsaydı 3-4 saat gezerdim simdi herhalde, ağrı sızı umrumda değil valla, dışarıda yağmur yağıyor, üşüyor mudur acaba cbr:mrgreen:

ilk fotoğraflar ve ilk video

Sonunda fotoğrafları eklemeye fırsatım oldu, çok fazla fotoğraf ekleyemedim şimdilik ama ileride daha fazla paylaşım yapacağım.
::154::
Ehliyet ve plaka henüz gelmediği için trafiğe kapalı alanda çalışmalar yaparken...

ve ilk kilometreler...

Ve kısa bir video...::160::
video hd'ydi dailymotion da kalite baya düştü ama olduğu kadar artık...

http://www.dailymotion.com/video/xe854c_cbr-125-ilk-adymlar

://

Motosikleti
VFR1200X
Dostum bu nasıl bir şey ya güle güle kullan dikkat et nazar değer bu motora resmen ben burdayım diyor =) bu heyecanı bende yaşamak istiyorum inşallah 5-6 ay içinde kavuşucam bende. Bu başlığı incelerken dahada heveslendim sayende. Kazasız belasız kullanman dileğiyle...

Sağolun arkadaşlar, rodaja çok dikkat ediyorum, zaten videoda da görmüşsündür temkimli gaz verdim. :)

hayırlı olsun kazasız belasız surusler dılıyorum. farklı bır duygu (= benımde bı oncekı ve ılk motosıkletım 2008 cbr ıdı

Ne mutlu sana :) Kazasız belasız inşallah...

Bu arada motorun etrafında 2 tur daha dönseydin başım dönecekti :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar