İlk motor olarak abs li hangi motor almalıyım?

Yukarılarda yazmıştım ben de abs li motor peşinde gezdim gezdim ve neticeyi abs olmayan Dash 125 ile aldım. Şuan memnumun, dikkatli ve bilinçli kullanarak abs olmadan sürüş yapmaya çalışıyorum motoru beğendim ve tavsiye ederim. Başlangıç motoru olarak gerçekten iyi düşünülmüş bir makine. İyi sürüşler herkese.

Yukarılarda yazmıştım ben de abs li motor peşinde gezdim gezdim ve neticeyi abs olmayan Dash 125 ile aldım. Şuan memnumun, dikkatli ve bilinçli kullanarak abs olmadan sürüş yapmaya çalışıyorum motoru beğendim ve tavsiye ederim. Başlangıç motoru olarak gerçekten iyi düşünülmüş bir makine. İyi sürüşler herkese.

hayırlı olsun hocam benim aldığım kararı vermişsin, inşallah daha güzel motorlarımız olur, tekerine taş değmesin

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
duserım kalkarım mantığı ıle dandık motor alıp dusmeyı beklemek saflık tır adam gıbı dengesı frenı duzgun motor al dusmeyı unut

duserım kalkarım mantığı ıle dandık motor alıp dusmeyı beklemek saflık tır adam gıbı dengesı frenı duzgun motor al dusmeyı unut

En mantıklı yorum bu olmuş. Motora yeni başladın diye niye düşesin. 20 yıldır bir fiil motor kullanıyorum Bir kere bile düşmedim. Düşersen zaten sıkıntı vardır, muhtemelen motoru bırakırsın. Adam gibi bir eğitim alırsın, insan gibi aralara derelere girmeden, hız kurallarına uygun kullanırsın, hiç de düşmezsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar