İlk kazam h.o

Motosikleti
RKS 125N
dostum ilk kazan hayırlı olsun :D motosiklette kaza garanti gibi bir şey, kaza yapmayan motorcu var mı onu sormak lazım,

geçen hafta da arkadaş ile yakın çevrede gezerken motorları takas ettik, yarış yaptık falan, sonra ufaktan bir köfte yiyelim dedik, köftecinin yanında benim motosikleti devirdi arkadaş. iyi güldüm sonradan, keşke bende de kamera olsaydı, arkadan gelirken devrilmeleri daha komik görünmüştü.

not: sen eldiven takmamışsın, ayakta bot yok, ne zibidi gibi biniyorsunuz abi motora? motorda kaza yapmayan yoktur, kaza garanti, ekipmanları mümkün olduğu kadar kullanmayı ihmal etmeyin.
geçmiş olsun reis olayda biraz komik :D

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Geçmiş olsun.

Merhaba. Geçmiş olsun. Umarım elleriniz iyi durumdadır. Sadaka bol veriyormuşsunuz sanırım :)

Geçmiş olsun. Sanırım virajdan dolayı biraz heyecan yapmışsınız ve hakimiyeti kaybetmişsiniz. Ben asfalt ile ilgili bir problem görmedim. Öyle çok aşırı da yatırmamışsınız motosikleti.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
O haldeyken gerçekten gaz mı açtın ? Nereye bakıyorsun mesela, orada yol var mıydı gerçekten ?

Bir de apekse öyle mi girilir be kardeşim !?... Allah'tan sağında solunda motosikletli bir başkası yokmuş...

Ekipman için birşey demiyorum, insan kendisini, verdiği değer kadar korur. Konu açıklamasında da kendine kusur bulamamışsın gibi görünüyor ama söyleyeyim, ciddi kusurların var. Sonuçları da böyle oluyor. Eğitim almadan, ekipman tamamlamadan motosiklete binmemen gerekiyor, sadece kendin için değil, çevren için de tehlikelisin.

Geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar