İlk kazam h.o

Motosikleti
RKS 125N
EVET MERHABALAR İLK KAZAMI YAPMIŞ BULUNMAKTAYIM MÜSADENİZLE MAZERETLERİMİ SIRALIYORUM
1.ÜSTÜNDEKİ NAYLON FABRİKA LASTİKLER (ÜSTÜNE ÜSTLÜK BİRDE CROSS LASTİĞİ TARZINDA)
2.GÖRÜNDÜĞÜ ÜZERE ÇOK PARLAK ASFALT
3.FAZLA GAZA GELME VE ACEMİLİKLE BENCE FAZLA YATIRMAYA YELTENMEK
SİZİN GÖRDÜĞÜNÜZ BAŞKA BİŞEY VARSA LÜTFEN YORUM YAPIN :)

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
viraj zaten bitmiş sonra sağ viraj var ama lüzumsuz sola gidonu kırmışsın lastikten dolayı değil yanlış yönlendirmeden düşmüşsün geçmiş olsun

Motosikleti
RKS 125N
viraj zaten bitmiş sonra sağ viraj var ama lüzumsuz sola gidonu kırmışsın lastikten dolayı değil yanlış yönlendirmeden düşmüşsün geçmiş olsun
yanlış yönlendirme derken fazla kontra gibi mi hocam biraz açarmısınız acemilik varda hatamızı öğrenelim

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
yanlış yönlendirme derken fazla kontra gibi mi hocam biraz açarmısınız acemilik varda hatamızı öğrenelim
belirli bi hızdan sonra motosiklet jiroskopik etkiyle gidiyor sen aniden sola kırarsan motosiklet sağa yatmak isteyecektir videoda da zaten sağa düşüyorsun bu kadar sert ve ani yaparsan lastiğin yanına daha fazla yük biner motor bunu kaldırmaz tam tersi yöne düşersin

Motosikleti
RKS 125N
belirli bi hızdan sonra motosiklet jiroskopik etkiyle gidiyor sen aniden sola kırarsan motosiklet sağa yatmak isteyecektir videoda da zaten sağa düşüyorsun bu kadar sert ve ani yaparsan lastiğin yanına daha fazla yük biner motor bunu kaldırmaz tam tersi yöne düşersin
eyvallah reis tamamdır sağolasın

Motosikleti
Forza250-cygnusL
eyvallah reis tamamdır sağolasın
Sakın ciddiye almayasın haa ;)

Görünen tek hata gaz sabit şekilde dönmüşsün..Yavaşlamamışsın... Haliyle lastik tır olunca kontrol kaybı yaşamışsın...
Virajlarda , hele ki bilmediklerinde mutlaka gaz kes.. yavaşla...
çeşitli etkenler de düşme riskini artırır.. Yerlerin ıslaklığı , zemin bozukluğu, lastiklerin kalitesi. gibi...

Zaten alışmaya çalışıyormuşsun..Riske girme , Acilen de bir eğitim almaya bak..

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
hangi motoru üstünde hangi lastik takılı olursa olsun şu noktaya getirirsen ağırlık lastiğin yatık tarafına basar o motor kendini bi anda sağ tarafa atar ha ben daha gencim önümde uzun bi ömür var ben denemem alp bey deneyebilir tabi onun vakti pek yok 🤪

hptv9qq.png

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Fena highside hocam geçmiş olsun ama çok tuhaf bir kaza. Sampsonte'nin açıklaması makul ama bana burada o olmamış gibi geldi. Düşmeden arka frene mi bastın? Motor dikleşmeye çalışmış da seni öyle atmış gibi geldi

Motosikleti
RKS 125N
Fena highside hocam geçmiş olsun ama çok tuhaf bir kaza. Sampsonte'nin açıklaması makul ama bana burada o olmamış gibi geldi. Düşmeden arka frene mi bastın? Motor dikleşmeye çalışmış da seni öyle atmış gibi geldi
arka fren aslında yok ama fazlaca kontra var en azından kontra denemesi belki ondandır zaten birden oldu bende anlamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu arada herkes ekipman al eğitim al diyor kimse parayı konuşmuyor çinli motorlar için bile aylarca para biriktiriyoruz durumumuz olsa zaten çinli almayız ne ekipmansız dolaşırız ne de eğitimsiz :)

Son düzenleme:
Geçmiş olsun. Sesini rahmetli altın elbiseliye benzeten bir tek ben miyim?

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
dostum ilk kazan hayırlı olsun :D motosiklette kaza garanti gibi bir şey, kaza yapmayan motorcu var mı onu sormak lazım,

geçen hafta da arkadaş ile yakın çevrede gezerken motorları takas ettik, yarış yaptık falan, sonra ufaktan bir köfte yiyelim dedik, köftecinin yanında benim motosikleti devirdi arkadaş. iyi güldüm sonradan, keşke bende de kamera olsaydı, arkadan gelirken devrilmeleri daha komik görünmüştü.

not: sen eldiven takmamışsın, ayakta bot yok, kol ve gövde korumaların da yok, ne zibidi gibi biniyorsunuz abi motora? motorda kaza yapmayan yoktur, kaza garanti, ekipmanları mümkün olduğu kadar kullanmayı ihmal etmeyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar