ilk ciddi deneyimim..

yeşil devle ilk deneyimim =) arkadaş saolsn motoru alıyorum

evet ayaklıpı çekiyorum be başlıyorum motoru çalıştırmaya :D 2 piston sesiyle çevreyi az seslendiriyor güzel bi şekilde motorun boşa geçme derdi dışında gözüme çarpan birşey olmadı çok sevdim ve denge olarakta sorun yaşamadım sanırım dengemden olsa gerek :D

ve çekildiğim resimler

şaşkın bakkal ışıklar..
p8300019tb1.jpg

p8300020un2.jpg

p8300021ak8.jpg

p8300022cf1.jpg

ve arkadaşı otobüsüne bindirmeden önce
p8300024yu4.jpg

daha öncede scooterım wardı kullandığım başka motorlarda kullandım ama bu kadar bi kaç saat sürekli kullandım denemez ama deneyim oldu onlar biraz daha 600lük bi motor gibi olmasada :D

sizin düşüncelerinizide merak ediyorum ama iyi kötü

Son düzenleme:
Hyosung baslığında da gördüm ; Bu motoru yesil yapmıslar ; oLMamıs bence ; Tamamen bir taklit gibi olmuş :wiinkk:

Ama hyosung la yol yapmak sarıyor :) Güzel bir duygu veriyor insana :)

aslında resimde çok iyi görünmüyor flash rengi açmış az ama yolda gören dönüp bi daha bakıyor motor piyasa yapıyor gerçi o kısmı çok önemli değil ben beğendikten sonra millet pek umrumda değil gerçekten güzel duruyor forumdan bi arkadaşta gördü s'virajında tanıştığım biri sarı naket'ı vardı aynı motorun kendisinde de :)

çok güzel uymuş motora esasında ama cila dışında bir boya koruması yapılmamış o kısımdan kötü :) bi kaç yerde ufak ufak kalkmış boya depodan koltuğa yakın kısımlardan..

Bu arada vites 1'deyken nasıl çalıştırdın?Hani kiminde çalışıyor da nasıl kaldırdın?Benim bildiğim vitesteyken çalıştırırsan kalkmıyor bu motor.Sanırım sendeki motorun ayaklık ve debriyaj müşürüne ayar çekmişler:cat:

ayaklık açıkken çalıştırmıyorum saten kapalıyken 1de çalıştırdım debriyaj fren basınca marş basıyor :)
ama bazen çalışmamazlık edebiliyor fener ışıklarda bu sorunu yaşadım bi kaç defa bastım marş basmadı tık yok sonra kapatıp açtım bi daha düzelir diye sonra çalıştı uçtum bende hemen karşıya :D

ama elimde olduğu sürece kullanmak isterim bu makinayı :D anahtarlarınızı saklayın buluşmalarda :mrgreen: motorunuzu kaçırabilirim :p :queen:

bu arada aynayı felan ne yaptın buldun yaptıracak bi yer :)

kimse yokmu :(

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar