İLk cezamıda Yedim :/

2 gün önce Kask takmamaktan Ceza yedim.bu benim motor ile yediğim

ilk cezadı. 55ytl:)

Fazla acıdı mı caner (canın yani yanlış anlama :p)
Neyse hayırlısı olsun buda geçer :p

hayırlı olsun daha ben bi ceza yiyemedim.adam yerinemi koymuyolar anlamıyorumki:salut:

yahuuu anlamadim bi sey var !

motorun ustunde 6 kisi var anne,baba,cocuklar....

Polis gormuyor mu bunlari ?

manknak olacam yahuuu

Geçmiş olsun. Son 3 gündür gözüme çarpan polisler bu sıralar kasksız motosiklet kullanıcılarını çeviririp ceza kesiyor birde ehliyet sorduğunda çıkmayınca yalvarışlar başlıyor...

adam yerıne koyulmak oyle koyuyor kı . koyulunca anlarsın

vişnelikten atatürk caddesine döndüm hızlı oldumdan kırmızı henüz yanarken geçtim duramadım üstüne yaya yeşil ışığınıda geçtim dibimde ekip arabası ses çıkarmadı.
üni. caddesinde derse yetişcem sınava yetişcem diye defalarca aşırı hız yaptım herzaman polis önünden geçtim ses çıkmadı.
cengiz topelde gece yarısı cadde boş mis gibi niyetine 120 civarı hızla gittim ışıklara gelmeden polisler varmış izlediler sadece

şimdi abicim ya ben çok şanslıyım yada adam yerine koymuyolar yada biriktiriyolar direk ebeme atlıcaklar:cherry:

vişnelikten atatürk caddesine döndüm hızlı oldumdan kırmızı henüz yanarken geçtim duramadım üstüne yaya yeşil ışığınıda geçtim dibimde ekip arabası ses çıkarmadı.
üni. caddesinde derse yetişcem sınava yetişcem diye defalarca aşırı hız yaptım herzaman polis önünden geçtim ses çıkmadı.
cengiz topelde gece yarısı cadde boş mis gibi niyetine 120 civarı hızla gittim ışıklara gelmeden polisler varmış izlediler sadece

şimdi abicim ya ben çok şanslıyım yada adam yerine koymuyolar yada biriktiriyolar direk ebeme atlıcaklar:cherry:

emin ol 25 karakter

Bende zorunlu trafik sigortam bittigi icin ceza yedim, ama hala odemedim. Nereye nasil odeyecegiz bunu? :)

watan sağolsun :cat: hemen ödersen indirimi war. en kötüsüde cezayı eline aldıktan sonra uslu uslu kaskını takıp uzaklaşmak olay mahallinden. hesaba wursan 150-200 ytl eder o anki hisler.

gecmis olsun beni polis durdurdunda bana kasktan yazmadını soyledı fakat geri kalandan tamamen herseyden yazdı cunki ehliyet yok motor hanımın ustunde vs. aynı gun odedim icin 800tl maleoldu,yabancı oldum icin motor ehliyeti bile 600 tl verdim,iste motor tukusu budur kunlandım motor 5 para etmez verdim paralara bak ,bine polis tanıdık bide dalga gecer gibi kasktan yazmyorum diyor ,keske al su kaskı sok bir tarafana desaydım sonrada yabancıim diye turkcem kutu diye kıvırsaydım,kanki uzulme 55tl cok guzel bir rakam.....

ilk cezamda bunalım gecirdim para yuzunden degıl yanımdan gecen kasksız kaydıra kaydıra gecen motosikletleri gormeyıp bana yazması birde yunuslar gulerek bakıyor yanımdan gecenlerı bırde 3 kısı bınmısler :))

ben de kask yuzunden hem de pazar gunu, hem de sabahın erken saatlerinde hilton oteli onunde yedim. Polisin ifadesine bakın ne diyor. Bizi gordugunde kaç ne duruyorsun diyor. Bu arada eliyle kacan 4 motorluyu gosteriyo bana :(
Trafik kuralı herkes için kabul ediyorum ama artık bunun tadı kaçmaya başladı. Resmen tuzak kuruluyor Mersin de , İskenderun'a gittim allahın 1 kulu Kask takmıyor haa doğrumu değil ama yurdum insanına ulkemizin her bolgesinde farklı muamele insanın canını sıkıyor. Madem öyle arabalarında emniyet kemeri takmayana da kes, cep telefonuyla konusana da kes U donusu yapana da kes bunlar hep polisin onunde olan seyler gozumuzle goruyoruz. Motorlulara haksızlık yapılıyor kim ne derse desin. Sanki birileri gıcık kaptıgı için yapılıyor. Neysee

Geçmiş olsun dostum.Umarım bu yediğin yiyeceğin son ceza olur:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar