İlginç, çok ilginç :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yyaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwww yyyyyyuuuuuuuuuuhhhhhhhh artık başka bişey demicem herkes anladı onu???????????
ayıpyahu nedir derdiniz erkeler bira centilmen kızlarda biraz nazik olun ya cık cık cık cık............okudugum kadarıyla sıcak milletin başına vurmuş:mrgreen:
kesin sıcaktan :mrgreen:eminim:silent:

hayır bazıları klimalı odada oturuyor

yaw bir kaç saat bilgisayardam kalktım fırtınalar kopmuş...üstelik birazda pişmanlık var..çünkü bende bir tane video eklemiştim...keşke eklemeseydim...

neyse bir tanede biz erkeklerin yaptığı hataların yer aldığı video koyayımda erkekler tarafından ilk adımı da ben atmış olayım...BARIŞ...:rendeer:

[YT]4AfYp4Kr0YM[/YT]​

muhattap-ın = muhattabın

Burcu senin konuşma ve yazma dilinden haberin yok sanırım.

gelcem- geleceğim

gidicem- gideceğim

yapıyom-yapıyorum

geliyom-geliyorum

muhatap'ın şeklinde yazılır, muhatabın diye yumuşatarak söylenir.

konuşurken bardağı kırdım diyebilirsin ama yazarken bardak'ı kırdım şeklinde yazılır.Tabii biz yazarken de kelimeyi yumaşatırız o ayrı bir konu.

kelimeler Türçe'de söylediniği gibi yazılmaz.Nasıl konuşursan konuş ama konuşmayı yazı diline çevirme.Yoksa çok komik olur...:bounce: :)

Umarım anlamışsındır.

walla ben klimalı mekandayım, soğuk beynime işledi desek daha doğru olur :)

bende öyle hava atmayalım lutfen:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
ya artık bir son verseniz diyorum ben ama siz de azdegilsiniz okuduklarıma bakılırsa:mrgreen::mrgreen: furkanı da msn de durduracam son verin artık bu sacmalıga

Burcu senin konuşma ve yazma dilinden haberin yok sanırım.

gelcem- geleceğim

gidicem- gideceğim

yapıyom-yapıyorum

geliyom-geliyorum

muhatap'ın şeklinde yazılır, muhatabın diye yumuşatarak söylenir.

konuşurken bardağı kırdım diyebilirsin ama yazarken bardak'ı kırdım şeklinde yazılır.Tabii biz yazarken de kelimeyi yumaşatırız o ayrı bir konu.

kelimeler Türçe'de söylediniği gibi yazılmaz.Nasıl konuşursan konuş ama konuşmayı yazı diline çevirme.Yoksa çok komik olur...:bounce: :)

Umarım anlamışsındır.

Teşekkür ederim efendim. Sayenizde Türkçe öğrendim. Allah razı olsun. :)

bende öyle hava atmayalım lutfen:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
ya artık bir son verseniz diyorum ben ama siz de azdegilsiniz okuduklarıma bakılırsa:mrgreen::mrgreen: furkanı da msn de durduracam son verin artık bu sacmalıga

:mrgreen:

yaw yolar ama bazıları hadi gel barışalım iso israr eti ::shake2::::friends:::sefereee::148::::melek02:::melek02::cat::rendeer::rendeer:

iso da olmasa :silent:

uleyyn geç kalmışım tartışmaya.silentfairy gitti gideli kızlar ve erkekler birbirine girmemişti.aslında yangını körüklemek var ama boşver. moloz ve dengesiz sürücüler her 2 ırktada var.bunu yanlış anlamayın ama hakkatten bayan bir sürücü görünce çok korkuyom.artık bilinç altımıza işlemiş.bunu düzeltmekte siz bayanlara kalıyo kendinizi göstererek :bounce:

kankayız furkan ayıpsınnnn cengizde kankamm burcuda kankam herkes kankam ölümüne kankayız

efendim burcu ablammmmmm :pale: yani şey açısından hani bayanlar az olmasına rağmen trafikte biraz fazla hata yapıyolar ya o bakımdan düşünsene bütün erkeklerin bayanlar gibi sürdüğünü trafiğemi çıkabilirdik:p

efendim burcu ablammmmmm :pale: yani şey açısından hani bayanlar az olmasına rağmen trafikte biraz fazla hata yapıyolar ya o bakımdan düşünsene bütün erkeklerin bayanlar gibi sürdüğünü trafiğemi çıkabilirdik:p

aslında bende böle düşünüyodum ama üstüme gelirler diye sustum.:queen::queen::queen:.tabiiki şaka,mecburen şaka :cherry:

@efendy_iso,black_dog_rr
siz dua edin silentyfairy yok şimdi yoksa çoktan sizi ağlatıp evinize göndermişti.:queen::queen::queen:

:salut: birazdan eve gidecem zaten :salut: ağlarım bennn :salut:

:queen: kop kop kop :queen:
&
:pr: vur vur vur :pr:

Özer024
Ben anlayamadım şu söyleyiş ve yazılış şeklini... Bir daha açıklar mısın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar