- Konu Yazar
öncelikle neden bu motor ? BMW logosunu çıkar yerine honda yada yamaha koy yine de 25 bin verip almak ister misin ? kendine sor ,
ben almam kesinlikle , peki ne alırım ;
honda nc750 s
yamaha mt-7
benelli trk502
biraz limiti artırabilirsen yamaha xsr 700 ....
bunlar cc olarak yüksek ise yeni duke 390 ....
Günaydın,
Duke hariç diğerleri benim için fazla. Duke ise söylediğim gibi en başta rengi sebebiyle bana pek ciddi motor görüntüsü vermiyor. Bana göre fazla genç işi görüntüsü var.
Arması değil hoşuma giden. Öncelikle tipi güzel. Yamaha ya da Honda da olabilir. Ki daha önce aldığım MT25'i de beğenerek almıştım. Lakin 250'den biraz büyük ve tipi güzel bir motor henüz gözüme çarpmadı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:20 ----------
Valla fiyat kıllandırıyor.. al diye değil yanlış anlama, "neyi var acaba" diyor insan. yok ben yinede alacağım diyorsan lütfen ruhsat ve şasi noyu almadan önce kontrol edin. bu basit kontrolü yapmıyoruz ve mağduriyet meydana geliyor..
Ruhsat ve şasi no'yu kontrol edebiliriz ama, bu ne kadar yeterli olur bilemedim. Belki Borusan'un vereceği temiz kağıdı gibi bir şey..
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:22 ----------
İstanbul’da Benzer fiyatlara g310 var.
Adana’daki motosikleti en son fiyat ne karara alacağını iyi hesapla.
İstanbul’da gözüne kestirdiğin motosikletler ile de parazlık yap,
eğer aradaki fark 2 -2,5 bin tl ise hiç Adana’ya gidip motor alacağım diye uğraşma.
Çünkü farklı bi şehire gidip , motosikletin istediğin gibi çıkmama ve eli boş dönme ihtimalini unutma.
İstanbul ile arasında en az 2.000 TL fark var. Bu da daha sonra 2. elde tekrar satarken avantajıma olacaktır diye düşünüyorum. Tabi ki tek sorun o motoru buraya getirebilmek..
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:24 ----------
2 Ay önce Borusanda kampanyası vardı bu motorun, 26 bin tl nakite veriyolardı. Belki o dönem almıştır + çalışan indirimi.
Eğer haberim olsaydı kesinlikle alır koyardım kenara.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:26 ----------
O motor kaza yapıp toplanmadıysa ben de bir şey bilmiyorum. İnsan 200 km'deki motor için "Çalışmayan aksam yok" der mi ? Adam zaten Borusan çalışanıymış. Sakın alma.
Aynı şüphe bende de var. Bunun için de Borusan'dan temiz kağıdı istemek bekli bu sorunu çözer.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:28 ----------
300 cc motor alcak adama hala mt7 önerenler var yav. İlle öldürteceksiniz insanları..