İki Teker Aşkı Başka:)

Merhaba Dostlar bilirsinizki İki teker aşkı başkadır ;genelde insan akşam yastığa koyunca başını sevgilisini vs düşünür , Ben ise motosikletimi, onunla gezilere çıkmayı vs vs düşünüyorum :p Sizdede böyle oluyomu:queen:

Haydar dümen gibi oldu yaww:cherry::cherry:

Saygılarımla....:wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben motoru çalıştırıyom onla konuşmaya başlıyom. Ben susuncada ona gaz verip konuşmasını sağlıyom. Arada öpüp kokluyom. Ama pis kokuyo bu aralar. Duş alsa iyi olcak.:queen:

İki teker aşkı başka bizde insanda öyle bir tutku yaratıyoki istesende o seni bırakmıyo:queen:

Mersin İl Temsilcisi
Merhaba Dostlar bilirsinizki İki teker aşkı başkadır ;genelde insan akşam yastığa koyunca başını sevgilisini vs düşünür , Ben ise motosikletimi, onunla gezilere çıkmayı vs vs düşünüyorum :p Sizdede böyle oluyomu:queen:

Haydar dümen gibi oldu yaww:cherry::cherry:

Saygılarımla....:wiinkk:

pekiiii,gerçek yaşamda sevgilin var mı senin?

Yalan yok her gece olmasada hayabusanın Hayalı buyuktur bende can bedenden cıkmadan benım olacak kacarı yokkkk :)

bende her gece bir enduro motorla geziyorum v-storm transalp f800 arada cbf 600 lede dolaşıyorum bi gezi yapmadan uyuyamıyorum zaten:queen:hayal kurarken bile mutluluktan yüzümde bi gülümseme oluyo:)

çoğunuzda karşı cinse ilgi duymama problemi gördüm.. fzlada uzatmayın yoksa..:mrgreen:

allah akıl fikir versin, ne güzel bilgi verici topicler açıyorsunuz maşaallah:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar