fürek_demişki!' Alıntı:
şimdi badiciyim ayağına bizi kandıran BBADAY HİBİNYOSU çıksın er meydanına bakayım...öyle internetten alıntı tipleri koymayla olmuyo bu işler...
Fürek gençleri üzerime salıyorsun ama yemezler spirnof kendi kaşındı yoksa haşa kimseninhaddine değil kimse kimsenin fiziğiyle dalga geçemez şato8 kardeşimde çatı var bunu değerlendirirse çok iyi bir sporcu olabilir ama tahminen %25 civarında yağ kütlesine sahip kendisine dikkat etmez isede ileride bu oran başını ağrıtabilir ben gençlerin her zaman spor yapmasından yanayım
neyse konumuza dönelim bu body konusunuda sen açtın fürek aklınca burada bana kitlicen ama yemezler bide senden için özel foto çekeceğimi sanıyorsan yanılıyorsun hali hazırda yüklü olan birkaç videoyu yayınlıcam o kadar
zamanında cafede oturuken çekmiştik arkadaşla sadece 3 saniye
[YT]g_jR9TVAK7w[/YT]
Madem konumuz body building bu spor hakkındaki bazı güncel bilgilerle beraber aşşağıdaki videoyuda yayınlıyayım bu sporun dünya çapındaki en büyüğü mr. olimpia'dır ve son olimpiayı jay cutler adında bir sporcu ,kazandı yıllardır ronnie colemanın elinde olan şampiyonluk dizisine son verdi
yıllardır aynı salonda çalıştığım arkadaşım abd'ye giderek bu işi profyosenel olarak devam ettirmeye başladı bu yıl sonu rusyada yapılacak olan özel düzenlenecek dünya şampiyonasına katılacak buradan
kaan 'a başarılar diliyorum işte
jay cutler kaan röpörtajı
[YT]BynC6F7iKHA[/YT]
Bu ise videonun tamamının gösterildiği link :
http://www.vucutcu.com/forum3/viewtopic.php?t=6317
Alltaki videoda ise kaanla benim kısa görüntüm bulunuyor
[YT]nzirjKYARCY[/YT]
birde fürek sen az çok gördün beni neden birde burada üyeleri gayelana getiriyon anlamıyorum eline ne geçiyo HIBINYO :queen::queen::queen:
neyse sonradan aklıma geldi pislikde yaparsın sen o yuzden birkaç tanede foto ekliyorum füreklik yapma diye