iki resim arasındaki farkı bulun lütfen

yeterLimidir mete han agam. bu arada olumsuz yorum yapanLarIn vİcutLarInI göreLim:queen::queen:

satocfoto0002cr7.jpg

satofoto0002ao3.jpg

satofoto0007yg9.jpg

satofoto0009zv0.jpg

satofoto0012fa1.jpg

satofoto0024sx1.jpg

satofoto0028oi8.jpg

satofoto0020mh6.jpg

vay kardeşimizde atletik bir bünye mevcut...eyvallah...karizmayı çizdirmedin valla...helal olsun...

şimdi badiciyim ayağına bizi kandıran BBADAY HİBİNYOSU çıksın er meydanına bakayım...öyle internetten alıntı tipleri koymayla olmuyo bu işler...

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ula mete bakıyorum gazı bol veriyorsun. lpg bayisi mi açtın, botaş borularına kaçak hat mı çektin.
senin 10 sene önceki halin işte.
inmeyin şu metenin ipiyle kuyuya diyoruz, sakalımız da var ama dinleyen yok.

ula mete bakıyorum gazı bol veriyorsun. lpg bayisi mi açtın, botaş borularına kaçak hat mı çektin.
senin 10 sene önceki halin işte.
inmeyin şu metenin ipiyle kuyuya diyoruz, sakalımız da var ama dinleyen yok.

ula kıro burada amaç Smırnoyla dalga geçen bbaday ve alpinde (eğer yiyosa tabi) şovlarını yapmaları...smırnomla dalga gemek kolay...

Motosikleti
devils advocate' Alıntı:
ula kıro burada amaç Smırnoyla dalga geçen bbaday ve alpinde (eğer yiyosa tabi) şovlarını yapmaları...smırnomla dalga gemek kolay...
ula keko, varsa kendi vicıdınlan övün. arnold da benim kankim olur, ben hiç onun resmini koyup caka satıyormuyum senin gibi
arnold1980olympia6ql.jpg

smirnofun vücüduyla değil vücüduna olan abartılı bakış açısıyla kafa buluyor adamlar, anlayışı kıt ayu.

sana bi vicıd gösteririm kendinden utanırsın. yaş senin kadar emme atletiklik diz boyu :p

hoşttt be uyuzzz...hani nerde o bisepsler malı görelim...beni az çok tanıyonuz...ben fasulye...:p

badi muhabbetini bbaday açtı...o şov yapmazsa yalancı ilan edicem burdan kendisini...maçası yiyen bisepsleri gösterir...öle sakalla bıyıkla olsaydı ...:p

sende kendine bak önce Samsun kırosu...Cem Yılmazın Opetdeki hali gibisin....

Motosikleti
hacı cem yılmazda ne bendeki vücut var ne tip.
biseps miseps anlamam anadolu erkeğiyik. omuzların bir ucundan diğerine r6 10 dekkada gider :p

şimdi badiciyim ayağına bizi kandıran BBADAY HİBİNYOSU çıksın er meydanına bakayım...öyle internetten alıntı tipleri koymayla olmuyo bu işler...

BBADAY burdan sana meydan okuyorum istersen pistte istersen ring de.::pokey:: :mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
fürek_demişki!' Alıntı:

Fürek gençleri üzerime salıyorsun ama yemezler spirnof kendi kaşındı yoksa haşa kimseninhaddine değil kimse kimsenin fiziğiyle dalga geçemez şato8 kardeşimde çatı var bunu değerlendirirse çok iyi bir sporcu olabilir ama tahminen %25 civarında yağ kütlesine sahip kendisine dikkat etmez isede ileride bu oran başını ağrıtabilir ben gençlerin her zaman spor yapmasından yanayım

neyse konumuza dönelim bu body konusunuda sen açtın fürek aklınca burada bana kitlicen ama yemezler bide senden için özel foto çekeceğimi sanıyorsan yanılıyorsun hali hazırda yüklü olan birkaç videoyu yayınlıcam o kadar

zamanında cafede oturuken çekmiştik arkadaşla sadece 3 saniye

[YT]g_jR9TVAK7w[/YT]

Madem konumuz body building bu spor hakkındaki bazı güncel bilgilerle beraber aşşağıdaki videoyuda yayınlıyayım bu sporun dünya çapındaki en büyüğü mr. olimpia'dır ve son olimpiayı jay cutler adında bir sporcu ,kazandı yıllardır ronnie colemanın elinde olan şampiyonluk dizisine son verdi
yıllardır aynı salonda çalıştığım arkadaşım abd'ye giderek bu işi profyosenel olarak devam ettirmeye başladı bu yıl sonu rusyada yapılacak olan özel düzenlenecek dünya şampiyonasına katılacak buradan kaan 'a başarılar diliyorum işte jay cutler kaan röpörtajı

[YT]BynC6F7iKHA[/YT]

Bu ise videonun tamamının gösterildiği link : http://www.vucutcu.com/forum3/viewtopic.php?t=6317

Alltaki videoda ise kaanla benim kısa görüntüm bulunuyor :)

[YT]nzirjKYARCY[/YT]

birde fürek sen az çok gördün beni neden birde burada üyeleri gayelana getiriyon anlamıyorum eline ne geçiyo HIBINYO :queen::queen::queen:

neyse sonradan aklıma geldi pislikde yaparsın sen o yuzden birkaç tanede foto ekliyorum füreklik yapma diye

boraxb4.jpg

s4031303yg3.jpg

Son düzenleme:
satocum arkadaşlar bi vicid görelim diyolar...bizim smırno gibi kemik şovmu yaparsın artık bilemem...ama adetdendir...bizim camiaya giren bi badi şov yapar...:p
abi,ben onlara bi show yapcam ama bayilanlar,olenler felan olur diye korkuyom.
anladin sen :bounce:
M.BISON lara gelesin emi...:p

VEGA saldırı anındaki sesi hatırlıyormusun...sende o sesi çıkarabilirmisin...:phani uuzun saçlı ibnemsi herif...Bence üretici şirket KONAMI o karakteri GAY lere hoş görünebilmek adına çıkardı...çünkü bir projede yumuşakça olması Amerikan Gay Lobisinin hep desteğini alır...:p

Taygır senin için VEGA diyolar nedyon...:cherry:

haydaa bdayday'dan sonra budami hibinyo cikti :queen::queen::queen:
rot çok masraflı be batu. 1 kilo tandır yedi bu gün.:pr:
cusss, 1 kilomu,ohaa onun yedigini ben insan halimle yiyemiyom :)
ben sadece onlara malzeme verdim,yoksa hepsi avuclarini yalarlardi.hem olsun,
beni begenen boyle begeniyo,elimi sallasam ellisi,gerisi onemlimi ?? :bounce::bounce::bounce::bounce:

ağbi üst taraf kollar iyide bacaklar cort incecik. azcık squat ve barbell lunge çalış haftada 2 idman :cat: arka bacak ta deadlıft le leg corl yeter calf ayrı çalış ama bacaktan bağımsız diğer idman bitimlerinde. üst taraf otur diyor alt taraf kalk gidek:p

harikasınız beyler...işyerinde olduğumdan akşamınan bende bol yağlı 2 foto koyimde aklınız tavana gitsin...göbeğim yeter sana boru efendi...:mrgreen:

ağbi üst taraf kollar iyide bacaklar cort incecik. azcık squat ve barbell lunge çalış haftada 2 idman :cat: arka bacak ta deadlıft le leg corl yeter calf ayrı çalış ama bacaktan bağımsız diğer idman bitimlerinde. üst taraf otur diyor alt taraf kalk gidek:p

Malesef çok istememe rağmen bacak çalışamıyorum doktor sporu bırakmalısın dedi ama bırakıncada olmuyor bende bacakdan feragat ettim hatta sırt girerken bile belim ağrıyor amayapacak birşey yok eskiden kalan çalışıyordum o zamandan kalan kalıpla goturuyoruz squat dan kalan hacim duruyor pantolanla belli olmuyo haliyle :)

Ayrıca şimdi aklıma geldi madem hareketlerin isimlerini öğrenmişsin bu işi biliyorum diyorsun hatta başkalarına program yazacak kadar senin bu halin ne sormazlarmı adama sen vücutcumusun yoksa güreşcimi diye :mrgreen:

mendireknl4.jpg

bth022jz9.jpg

Son düzenleme:
Ayrıca şimdi aklıma geldi madem hareketlerin isimlerini öğrenmişsin bu işi biliyorum diyorsun hatta başkalarına program yazacak kadar senin bu halin ne sormazlarmı adama sen vücutcumusun yoksa güreşcimi diye :mrgreen:

]

işte şimdi yanlış ata oynadım kuzum...:cherry:

işte şimdi yanlış ata oynadım kuzum...:cherry:

heueh fürek sen hep yanlış ata oynuyorsun zaten topiğin amacı alp_tunay kankama kitlemekdi ama topicde madara olan yine siz oldunuz pes edin gayri başa çıkamıyacaksınız bizde tiger kankada takfiye geldi iyice çöktünüz bbaday eklesin dedin ekledik işte ne oldu kurudun kaldın :queen::queen::queen:

Motosikleti
heueh fürek sen hep yanlış ata oynuyorsun zaten topiğin amacı alp_tunay kankama kitlemekdi ama topicde madara olan yine siz oldunuz pes edin gayri başa çıkamıyacaksınız bizde tiger kankada takfiye geldi iyice çöktünüz bbaday eklesin dedin ekledik işte ne oldu kurudun kaldın
bi numerosu yok. alır ağzının payını gider 2 gün sonra hiçbirşey olmamış gibi geri döner. anca bel altı vurmaya çalışır, çırağı da ondan öğrendi.

heueh fürek sen hep yanlış ata oynuyorsun zaten topiğin amacı alp_tunay kankama kitlemekdi ama topicde madara olan yine siz oldunuz pes edin gayri başa çıkamıyacaksınız bizde tiger kankada takfiye geldi iyice çöktünüz bbaday eklesin dedin ekledik işte ne oldu kurudun kaldın :queen::queen::queen:

ulan toynak kafalı dede yanlış ata derken BATHU alemlerin badicisidir...tabi ders alıcan ondan...o sana bişiy göstermedi...henüz görmedin...:bounce:

bi numerosu yok. alır ağzının payını gider 2 gün sonra hiçbirşey olmamış gibi geri döner. anca bel altı vurmaya çalışır, çırağı da ondan öğrendi.

şekerim bel altı derken senin için ERKEK diyolar doğrumu...ispatla bakem sende kırrroo...iki yalandan foto koydun...sarı çapar...hadi bakalım kas görelim efendilerr...:bounce:

Motosikleti
gaza gelen senin gibi keko olsun. ben kendimi bilirim ispata ne hacet
varsa sen göster, bi resim koy da neşemizi bulalım :queen:

geliyo aparküt...du bi msnden çektim iğrenc bişiy...gülmeyin ha...hem yanları hem göbüşü aynı anda yakalayım dedim...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar