İhtiyar heyeti artık biz genclerle sidik yarıştırmasın...meydanı satoya smirnoya bıraksınlar...kazıkmı çakacaklar bu dünyaya...ayıp ya...
onlar hala yaslanma psikolojisi icinde biraz daha can cekirisler,zaten bu gidisle
alp_tunay klavye basinda bize laf yetistirmeye calisirken son nefesini verir. hatta mezar tasina yazilacak bi sozde geldi ama yazmayayim :queen:
mete ağa ihtiyar heyeti belli olduna göre şimdi de delikanlı başkanı seçelim. ben seni çok uygun gördüm hiper bi delikanlısın.benim adayım sensin.
delikanlı başkanı mete_han. :cat::cat::cat:
ihtiyar heyeti
1=
gultekin - 3 aydir emekli,artik foruma ugrayamiyo
2=
bbaday - romanyadan ithal kof komuru.kacak isci oldugunu tespit ettik turkiyede,asiri spordan prostatlari kaybettigi soyleniyo
3=
alp_tunay - yengeden izin alabildigi zamanlarda foruma ugrayabilen kilibik,kel,fodul birisi,omru kisalmaya basladi
4=
taygirmbz - yeni tureyen kimil zararlilarindan biri ama daha neyle karsi karsiya oldugunu bilmiyo,hayat uzun ,
gosteriririz anam :queen:
yok kanka bende tahtı aranızdan birine devretmek istiyodum...dünya dönüyor artık...zaman değişti...Smırno velahtım olsun..sende zaman içinda bişeyler döşersen olur artık...parayla değil kitlemeyle...
gorevimi layikiyla yerine getirecegimden emin olailirsiniz.bu aralar nete ugrayamiyom fazla,eve net cetkirmeye ugrasiyoz,cektirelim ondan sonra izleyin catirtiyi :cherry:
aynen ağam bende kendini hazır hissetmiyom zaten smir bence doğru seçim o zaman delikanlı başkanı smir (ele başı). yav üstadım şimdi dünya dönüyor dedin dönen sadece dünyamı varmı başka dönenler şöle kitle bi cevap.:mrgreen:
teveccugunuz
duşa girdimi tüm alay peşinden giderdi
yoksa hormonel degisiklikler spor yaparken degilde o donemdemi basladi?? asker ocagi zordur,duz duvara tirmanmak daha zordur,bulunca bakimliyi,asker birakir duvari :queen::queen:
mete bu aralar siteye küsmüşsün doğru mu? bi ara 10 gün girmediydin

bi topik vardı bunlan ilgili sonra dua yerine geçmesin :queen:
kendin yetmedin çırak yetiştirip salıyorsun piyasaya. genç dimağları zehirleyip ateşe atıyorsun.
meteye uyanı meteden beter ederük oğa göre ayaklar denk aluna :

ala::
ispat için bakınız konu dışı metehana kitleme topikleri.
yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır
ne yaptinki ne yapabileceksin??bunlar reklam kokan hareketler
aygir
Arıza sebebiylen aranızda olamıyom..... Devam edin kitlemeye ben yetişirim.....
desene yine kaciyon ariza bahanesiyle,kac kac,kacanin anasi aglamaz
yoksa er-5 mi ariza yapti,katalogta okumadinmi azami yuk sinirini,o motor o kilo ile ancak seni tasir,artci nie aliyonki ?