2side ayniki,biz diger farklari soruyoz
Kardeşim ne güzelde yazmış nede olsa eskişehirli abisi gibi :mrgreen:
ben de aradaki farkı söyledim zaten :mrgreen:
:
Sonunda GeLeBiLDin demek![]()
haklısın Bora abi aynı sen gibiyim Es Es liyim :cherry:
fürek' Alıntı:Limuzinim canım kardeşim şimdi sana bi gerçeği açıklamak istiyorum...abi dyon ama kızar bak sonra...ona abi deme bence...bilmediğin bazı gerçekler var...:queen:
abin halter çalışırken çoookkk şeylerini kaybetti...hormonsal dengeler yani...Artık Allah ıslah etsin ne diyelim...sen yinede benden duymuş olma...abin biraz artık şey oldu...yani şey işte anla...şeyimsi...:queen:
kendisi artık bir HİBİNYO....:queen
Msn de gördün manitalarla fotoları çekemiyon kabul et senin yaşındayımmmm ama filinta gibiyim bunu 10 kere tekrar ettirdim çalış seninde olur yawrum her vücut çalışan hibinyomu oluyo hem ne alakası var o zman senin saflarından olan bathu da hibinyo :queen:
:queen::queen::queen::queen::queen:
Ötekileri unutma......:queen::queen::queen::queen: Varya şu modova ya mı kaçmıştı ne...Ondada kas topluluğu varmış......:queen::queen::queen: Ulen adamın açlıktan karnı sırtına yapışmış daha kas bunlar diyor....:queen::queen:
Kunta-Kinte...... Hehe bundan sonra ona kunta-kinte diycem.....:queen::queen:
Msn de gördün manitalarla fotoları çekemiyon kabul et senin yaşındayımmmm ama filinta gibiyim bunu 10 kere tekrar ettirdim çalış seninde olur yawrum her vücut çalışan hibinyomu oluyo hem ne alakası var o zman senin saflarından olan bathu da hibinyo :queen:
:queen::queen::queen::queen::queen:
Ötekileri unutma......:queen::queen::queen::queen: Varya şu modova ya mı kaçmıştı ne...Ondada kas topluluğu varmış......:queen::queen::queen: Ulen adamın açlıktan karnı sırtına yapışmış daha kas bunlar diyor....:queen::queen:
Kunta-Kinte...... Hehe bundan sonra ona kunta-kinte diycem.....:queen::queen:
valla bende ne gülmüştüm ona yaw derisi kemiğine yapışmış kemikleri sayılıyo adam ben kaslıyım diyo tanzanya ormanlarındaki kunta-kinteler bile bundan yapılı bide demezmi işte ben ve kaslarım diye sandalyeden düşüyordum gülerken :queen::queen::queen::queen:
hehe...lafımın ucu kankamada gitti desene...
çahtırmayın ayna karşısındaki fotoları benide güldürdü smirin...:queen:
[/URL]Şimdi daha çok gülmeye başladım.....Adamın kas grupları farklı kardeşim....:queen::queen::queen:Öyle herzaman heryerde herkese gözükmezler.......:queen::queen::queen:
[URL=http://imageshack.us][/URL]
Bakın da gözünüz gönlünüz kas görsün......:queen::queen:
kanka bizi godük gördülergüdükmüyüz biz
hibinyo dediler
kanka sen hiç aşık oldunmu
düz yolda gelemediler peşime
hibinyo hakkatten ne alakası var küre girenler düşünsün
maaşallahı var canavar canavar bıraksam düz duvara tırmanır puhahah
![]()
Kız ne anlar Bakımsız Rus tarzanı...... Maymunca konuşmak lazım.... Çıta camı deseydim.....:queen::queen::queen::queen:
Limuzinim canım kardeşim şimdi sana bi gerçeği açıklamak istiyorum...abi dyon ama kızar bak sonra...ona abi deme bence...bilmediğin bazı gerçekler var...:queen:
Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)
mete_han
yuh be diğer 7 kişi kim acaba...
Alp abi kendisine danışsak bana da çıtaca öğretir mi acep
Mete abi Carrefourda karşılaştığımızda bir gariplik görememiştim Bora abi de :cherry:
Vayyyy spor yaptığın belliydi Bora abi :mrgreen:
peki sen öyle bil...gerçekleri açıklayacak eteği giyip çıkacak artık...Transparan Bora olcak ...namını duymayan kalmayacak...saygı duymak kalır bize artık...![]()
om elimde belgeler var...bende tip bozukluğu yok ama sende bi parlaklık var...görüntüler var elimde.
tüysüzzzzzzzzzzz.....oğlan kılıklı Hibinyo...:queen: