ICON mı BELL mi? Bir yardımcı olabilir misiniz?

Bence biraz boşvermiş davranıyorsunuz renk konusunda.

Ben kaskımın tamamını reflektörlü bantla kapladım. Reflektörlü yelek giyiyorum falan.

Ben sizlere yanlış söylüyorsunuz demiyorum, izmir'de eğitimler olduğunda gidiyorum. Farkedilmek üzerine çok iyi açıklamalar yapıyor eğitmenler. Farkındayım, fakat benim zevkim bu, renkli giyineyim falan yok yani. Ben motor almadan önceki pantolonlarımda siyah, tişörtlerimde siyah...

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:35 ----------

Bunu arkadaşım adına soruyorum : stonefibre idi sanırım doğru yazdıysam bu malzeme ile üretilen kask nasıldır? Hiç duymadım daha önceden...

stonefibre: karbon + kevlar destekli fiber kompozit demektir. Karbon-fiberin kevlar desteklisi de diyebiliriz.

Haklısınız ben kışa ait bir fotoğraf olarak düşünmüştüm :) Bu arada termoplastik genel bir isimdir. Polikarbonlar da termoplastiktir. Siz fiberglasstan bahsediyor olmalısınız

Haklısınız ben kışa ait bir fotoğraf olarak düşünmüştüm :) Bu arada termoplastik genel bir isimdir. Polikarbonlar da termoplastiktir. Siz fiberglasstan bahsediyor olmalısınız

Hocam öylede direkt termoplastik yazan kasklar çöptür yani benim için :)) polikarbon, kompozit fiber falan nispeten iyidir... Full karbon alıp arkana bakmıcan :D

Yok diyorum ki, polikarbonlar da termoplastiktir.
''Termoplastikler; ısıtıldıklarında yumuşayan, soğutulduklarında tekrar sertleşen plastik grubu.'' Polikarbonlar da bu grupta yani :) Neyse işin özü pahalı kask iyidir, boşverelim kimyayı :cherry:

Yorumları okumadan önce bende full siyah renk işine takılmış idim. Sevgili dostum maksadım işine karışmak değil yanlış anlama lakin bende diğer arkadaşlar gibi hayatının tarzından daha Önemli olacağını düşünüyorum. İzmir gibi bir memlekette akşamları da motora bineceğim düşünülür ise en azından kaskın seni daha fark edilir olmanda rol oynasın. Siyah ile uyumlu olacak şekilde araç şoförlerinin dikkatini çekecek bir ürün tercih etmeni dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar