İç donu bende kullanıyorum, İstanbulun kışına iç don + kot pantolon + uzun dizlik ile rahatça karşı koyabilirsiniz. İç donun bir faydası daha var arkadaşlar oda ıslansanız bile sizi sıcak tutarlar, su tutmazlar dolayısıyla çabuk kururlar (bunu mağaracılar çok iyi bilir)
Bayanlar içinse kalın yün çoraplar var zaten muhtemelen her bayan kış aylarında bunu tercih ediyordur, hem bizimki gibi çirkin görünüm oluşturmuyorlar. Eşimle çok yolculuk yaptığım için ne giyerse nekadar üşür gayet iyi biliyorum. Motosiklet pantolonunuz yoksa kış ayları için normal pantolon yerine rüzgar geçirmeyen kumaşları tercih etmeleri iyi olur, özellikle yün çorap + kar pantalonu + dizlik iyi bir tercih olur.
Yok yok marka da beni kurtarmaz.. Yün mini etek olursa ancak düşünebilirim :queen:
yün mini don da vardır herhalde :queen:
:farao::farao::farao::farao::farao::farao:yün mini don da vardır herhalde :queen:
:farao::farao::farao::farao::farao::farao:
Senin o bayanlar için dediğini de aldım giydim yine üşüdüm.. Termal içlik aldım yine üşüdüm.. Ama yağmurluğu bi çekiyorum ne rüzgar var ne soğuk.. Hem şişman göstermiyo yağmurluğu çıkarabiliyorum :cherry:
En iyisi yağmurluk.. Yağmur yağdığında da koruyo hem :queen:
7. En sağlam çözüm. Motora binmemek.
Bende kendi deneyimlerimi aktarayım , bu iç don hususunda. benim boyum uzun değil ama ben yinede battal boy alıp onu önce 40 derecede yıkatıyorum sonrakı yıkamalar 30 derece. yün olduğu için sıcak yıkamada biraz çekiyor, daha sıcak yıkarsan çok çekiyor Çektiği için daha da sıklaşıyor bir nevi keçeleşme durumu , ama böyle oldumu. sanki motor üstünde değil evdeymiş gibi sıcak oluyor haberiniz olsun. Haa pantolonun altından çıkma olayına gelince ,donu giydikten sonra fanılasını onun üzerine çekerseniz alttan çıkmaz ve GAFFUR olmazsınız. :mrgreen: