İç Don

Eveeettttttt...
don satışlarımız başlamıştır. :mrgreen:

isteyenler meto fürek'ine PM atabilir, isim yazdırabilirler.:queen:
55l8k3.jpg

Gültekin bunun keselisi yok mu şey yani ceplisi. Hani cep telefonu felan da üşüyüp ekran manyaklaması geçiriyor, o da sıcak dursun garibim.

Pazar günü komple giyim resimlerini çekip ekleyim olmazsa, örnek teşkil edelim. Vatandaş faydalansın.

Oh be.. Bu sabah vefalı eski dostum iç donumu giydim sürdüm, kemiklerim ısındı valla..

Koçtaş'a gidiyorum, DONUMU çok seviyorum :joker:

Ne donmuş bee kaç gündür konuş konuş sonu gelmiyor:mrgreen:

Birgün sırf meraktan alıp giycem :queen::queen:

Herkes bi tane don almasın..
Önce hangisi iyi anlayabilmek için bi tane ortalık donu alın.. Onu sırayla giyin binin motora.. Hanginiz beğendiyse tester(tertırr)'ı kalanlara iade edip yenisinden alsın :queen:

Son düzenleme:
Konya da ismi PAR DON olan bir magaza var 3 katlı, bu sektör oldukça iyi demekki, 3 katlı magaza yapmışlar.

Herkes bi tane don almasın..
Önce hangisi iyi anlayabilmek için bi tane ortalık donu alın.. Onu sırayla giyin binin motora.. Hanginiz beğendiyse tester(tertırr)'ı kalanlara iade edip yenisinden alsın :queen:

kullandıktan sonra yıkmadan giymeyelim :queen:

İçdonu deyip geçmeyelim arkadaşlar:cat:
Hangi giysimiz üzerine bir sanat eseri bulabiliriz ki Dondan başka:)
Çok önemli bir giysidir, hele yün içdonu genlerimize işlemiş bir ahir zaman gerçeğidir:mrgreen: Buyurun işte

Donlara Destan

Don deyip de geçmeyelim
Hepimizin iyi kötü bir donu var
Yünlüsü pamuklusu
İpeklisi naylonu var

Ayşe hanımınki fıstıki yeşil
Durur yaprak misali tende
Fatma hanımınki patiskadan
Rengi havai pembe

Mühendisin karısı
Naylon donu tercih eder
Ayak ayak üstüne atıp
Komşulara caka satar

Mühendis beyi sorarsanız
Çifte don giyiyor kışın
Zırh gibi kalkan gibi bir şey
Vallahi işlemez kurşun

Siyatiği var Fitnat hanımın
Uzundur fanila donu
Zehra kadının ki bohça gibi
Yamalıdır her yanı

Leman hanımefendinin ise
Kâh mavi kâh gül kurusu renkli
Hepsi de avuç içi kadar
Kenarları işlemeli ipekli

Ya altın dişli Pakize hanımın donu
Bir gören bir şiir yazar
Ayıptır söylemesi
Pakize hanım donsuz gezer
.

Ümit Yaşar Oğuzcan

Enteresan bir bilgi daha aktarayım, Radasyonu Geçirmeyen Tek Organik Madde Yündür. Yapılan arştırmalarda özellikle Ankara Keçisi Yününün Radyasyona dayanıklılığı bir numaradır ( ne tip bir radyasyon onu bilmiyorum ama )
Herkese yün içdonlu, kazasız belasız, sıpsıcak şahane sürüşler dilerim:p:p

Son düzenleme:
kar pantolonu ve guzel bir dizlik oneririm arkadaslar

termal giysilerin bir ozelligide teri dısarı atmasıdır yanlız. yun giyildigi zaman sıcak olabilir ama ter ile ilgili bir problem olmuyormu acaba

olüm bunnar sennin giydiğin dar seksi donlardan deil, bildiin paçalı don:p

muzaffer abi şaka bi yana genelde kirlibeyaz satılan bu donlar ın renklileri bulunabilmektemi, öle bi teknoloji geldimi ülkemize:p
şimdi çorabu üstüne çekiyopruzya abi, bide çizme giyiyorum siyah, çizme deri olduğu için benim beyaz donun dizden çoraba kadar olan kısmını siyaha boyadı ve kalıtsal oldu bu siyahlık:)
bunun içim kosla oksi denen mereten kullan dediler ama o meret 10 lira don 5 lira olduu için finansal mantığım el vermedi almaya:mrgreen:
şindi kısa keselim başa dönelim, bunnarun siyahından göreniniz varmı:queen:

aha gkn bu konuyu yakalamış hayret pişey yani ...
:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

aha gkn bu konuyu yakalamış hayret pişey yani ...
:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Yalınız:silent:

Handro komutanıma yapılan bu ahkajksı ve beklenmedik kompleyi ben de kınıyom:p:p

Ayrıca hepinizi kınıyom? Nerede len donlar:silent: Donu olmayan kafasından don uydurp yazmasın kardeşim Topiğe:p Donu ile fotosu olan başımızın üzerinde yeri olacak...

gittim kendime don aldım... ama biraz faklı...

eklesemmi acaba fotolarını:p

bu arada kıbrıs o kadar soğuk olmasada lazım geliyodu.. denedim gördüm ki işe yarıyoo

Handro komutanıma yapılan bu ahkajksı ve beklenmedik kompleyi ben de kınıyom:p:p

Ayrıca hepinizi kınıyom? Nerede len donlar:silent: Donu olmayan kafasından don uydurp yazmasın kardeşim Topiğe:p Donu ile fotosu olan başımızın üzerinde yeri olacak...

:queen: aman abi sen donu gkn a sor geçen ben ona bi don gösterdim
vallahi azi açık kaldı gelsin hele bi gkn inanki sende şaşıracaksın :queen:
:queen::queen:

. ,

Son düzenleme:

yahu bizim moto kültürümüzde yok iç don iç termal giysi falan buna benzer şeyler azımız bilir...

biz çocukluktan kalma alışkanlık pijamamız eşofman altımızın üzerine pantolon giyeriz ahanda sana iç ısıtma...:p

bu arada ben slip giymiyorum...paçalı don giyorum...malum ağırlıkla alakalı durum...:p(uzun ve geniş araclar paçalı don giyer):queen:takımlar rahat edecek abi...alışkanlık...:queen:adab-ı haşereye aykırı yazılar editlenebilir...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar