İbretlik Motosiklet Kazası Canlı Canlı

Otobanda motosiklet yavaşlayıp şerit değiştiriyor anladığım kadarı ile kamera kazanın olduğu yerde kayıtta süpersport motor bir tarafa sürücü diğer tarafa :salut:

sanki suçlu motosikletli :silent:
bbaday'ın dediği gibi yavaşlayıp şerit değiştiriyor.

kaza yapana geçmiş olsun...

paylaşım için saol...

TüM Suç otomobil sürücüsünde .. adam aynı benm gibi sürüyoo tam bi canawar :mrgreen:

zawallı motosikletli :pr:

Bence suç her iki tarafdada var fakat motosikletli kameranın olduğu açıdan bakınca sanki daha fazla hatalı gibi görünüyor otobanda yavaşlayıp şerit değiştiriyor gerçi avrupada her yol bu şekilde otoban olup olmadığı konusunda emin değilim:silent:

en azından motosikletli fazla zarar görmemiş gibi görünüyor... sanırım motosikletli şerit değiştirmiş arabada yavaşlayacağına kaçmaya çalışmış...

Motosikletli hatalı gibi görünüyor, ama trafikte dikkat her iki tarafın görevi olsa gerek

ogulcan, bütün mesajlarını böyle (bold/kalın) yazıyorsun. uyarı alırsan hiç şaşırma. ben seni şimdiden uyarayımda :wiinkk:

Forum Kuralları:
55. Mesaj/Konu baslik ve içeriginde BiR BüYüK bİr kÜçÜk, tamami bold, tamami italik olacak sekilde yazilar kullanilmasi ; hem göze hos gelmemesi ve forumun genel görünüsünü bozmasi hem de tartismalara sebep olabilecegi için sakincali bulunmaktadir. Tamami büyük harften olusan, noktalama isaretlerine yer verilmemis veya haddinden fazla seviyesiz bir tarzda yazilmis iletilerin zor anlasildigi ve anlasilsa bile dikkate alinmadigi bilinmelidir. Bu tür mesajlar yöneticiler tarafindan degistirilebilir, silinebilir, kilitlenebilir veya tasinabilir. Bu durumun devami halinde üye hakkinda da çesitli yaptirimlar söz konusu olacaktir. Kullanicilarin özellikle forumdaki yazismalarda olabildigince düzgün Türkçe kullanmalari önerilir.

Motor Sürücüsü zarar sız kurtuldu gübi görünüyo ama allah bilir.. işl bişe olmamıştır.. Paylaşım için Saol

bence suc motosıkletlıde
bı anda yavaslayarak arabanın onune atlıo arkasını kontrol etmeden:(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Pek bişi Olmamıştır sanırım Sert Düşmemiş , allah korusun arkadan gelen arabalarbıle ezebilirdi. Kask Takmak Önemli

motorcu hakediyor trafik kurallarına uymuyor bence
ama araba da suçsuz değil hızlı gidiyor ve orta şeritten gidiyor namussuz
bi şey ilgimi çekti arkadaşlar yaw ne biçim ülkeler oralar
elalemin gavurları anında koşuyor kolluk kuvvetleriyle kazaya bizde olsa polis 12 saat sonra gelir böyle bir olayda,
size yaşadığım bir trafik kazasını anlatayım yeri gelmişken
ben küçücükken babamla trafikte seyahat ediyoruz, hatalı solluyan bir araca babam arkadan bindirdi polis tam 3 saat sonra geldi ne kadar hızlı bir bürokrasidir anlayamadım

motorcu hakediyor trafik kurallarına uymuyor bence
ama araba da suçsuz değil hızlı gidiyor ve orta şeritten gidiyor namussuz
bi şey ilgimi çekti arkadaşlar yaw ne biçim ülkeler oralar
elalemin gavurları anında koşuyor kolluk kuvvetleriyle kazaya bizde olsa polis 12 saat sonra gelir böyle bir olayda,
size yaşadığım bir trafik kazasını anlatayım yeri gelmişken
ben küçücükken babamla trafikte seyahat ediyoruz, hatalı solluyan bir araca babam arkadan bindirdi polis tam 3 saat sonra geldi ne kadar hızlı bir bürokrasidir anlayamadım

Zaten polis olay yerindeymiş :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bu arada bence suçlu araba :farao:

Takip mesafesine uymuyor ve arkadan geçiriyor.. Motor gereksiz şerit falan değiştirmiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar