İbretlik Motosiklet Kazası Canlı Canlı

Herkes Tekrar Izlesin

Otobanda motosiklet yavaşlayıp şerit değiştiriyor anladığım kadarı ile kamera kazanın olduğu yerde kayıtta süpersport motor bir tarafa sürücü diğer tarafa :salut:

1 orası büyük ihtimalle İNGİLTERE ve sağdan direksiyon uygulaması
2 yol da dikkat edin çevirme var ( trafik kontrol )
3 motorsikletli de çevriliyor
4 ve bunun için motoru kenara çekmeye çalışıyor ve yavaşlıyor hemen duramıyacağına göre de
ve
5 öküz oğlu öküz otomobil kullanıcısıın da hızı yüksek olduğu için motora vuruyor.
6 suçlu % 100 otomobil kullanıcısı ama ne fark eder sen öldükten sonra o haklı bu haklı omuş.

valla çok üzüldüm içim gitti inşallah motorcu kardeşimize bir şey olmamıştır.

hay allah senden razı olsun devil cbr. Ben de yorumları okurken nasıl olurda bu kadar insan oranın İngiltere olduğuna ve trafiğin tersten aktığına dikkat etmeden motosiklet binicisini suçlu buluyorlar diye düşünüyordum. Neyse olay açıklığa kavuştu orası İngiltere ve motor binicisi suçsuz yavaşlayarak sol (yani bizde sağ) şeride yanaşıyor sonra arkadan gelen burda birşey demiyecem içimden yeterince saydım araç sürücüsü adama çarpıyor. Heryerde hatta medeniyetin bağrı diye gösterilen avrupa ülkelerinde bile böyle şeyler oluyor. Kaza olduktan sonra kimin haklı olduğu da pek önemli değil. Çok dikkatli olmak lazım sadece onu görüyorum her kaza videosunda.

Hepinize kazasız belasız keyifli sürüşler...

Bir şey değil abi. bakmak la görmek arasındaki fark sanırım övünmüyorum yanlış anlamasın kimse......
şu sözü unutmam 2005 moto gp istanbul yarış bitiminde anons ta motorsikletliler dağılırken söylemişlerdi: ne kadar dikkatli sürersen o kadar uzun süre sürersin motorunu......... ama gelde içindeki şeytanı durdur............ 400 yapsa yapmam diyen bir olmaz sanırım.................

1 orası büyük ihtimalle İNGİLTERE ve sağdan direksiyon uygulaması

Haklısın uyarı için teşekkürler aslında araçların hep solda park halinde olmaları dikıkatimi çekmişti ama sağdan direksiyonla araç kullanılan ingiltire hiç aklıma gelmemişti:cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Modlar uyuyormuuu...Pro nerdesin?....Baryam dolayısıyla kime yok galiba.....

boyle ....... trafikte cok ıste ben bıse soleım ÖLECEGİMİ bılsem yıne motora bınerım :queen: sonuna kadar varım atın olumu arpadan olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar