yaw herkes bişe yazmış bide ben yazayım yaw valla çok zorlamamam rağmen bi kere iniş aşağı 95 gördüm görüp göreceğim de o olduama her yolda 90 diyor 100 demiyor ne motormuş anlamadım gitti![]()
kayışını değiştir debrijları falan 10 km sürat artıyo benimki 100 yapıyordu şimdi 110![]()
:queen::queen::queen::queen::queen:ben motoru deıstırdım sımdı daha hızlı gıdıyo![]()
:queen::queen::queen::queen::queen:
Çok kötüsün...Ben Bilal AZİZ..![]()
yamaha tdm :196
meşhur torba kavşağında tdm 900 ile 196 km gördüm sonra aklıma Barış AKARSU geldi ve yavaşladım,bide motor devlet malı olduğu için tırstım..
Polismisin abım_?....................
1200 km yi gördüm. boeing 747'de...
bi de artçı olarak 600rr'da 160 görebildim,kasksız...
galiba forumun yarısı almanyada yaşıyo ordaki hız sınırı olmayan mükemmel otobanlarda hız denemesi yapıyo
abi türkiyede 350-400 yapılacak yolu nerden buluyorsunuz 200-300 kglık aletlerle. yapanlar wardır mutlaka eywallah ama ne yalan söliyim bu okadarda inandırıcı gelmedi
yaw ben istanbul şarköy yolunda gaza yüklendim tam gaz 200e yaklaştım yokuş aşağı giderken sonra düz yola geldim ufak bi dalgalanma wardı yolda 4 teker yerden kesiliyordu nerdeyse okadar yıldır araba kullanıyorum + sürücü kursumuz war yıllardır da ders alıyorum. ben o anda bildiim tüm duaları okudum. yani 1100 kglık arabayla ben okadar zıpladım okadar savruldum 300 kglık aletle ne yalan söliim bana inandırıcı gelmio 200-250ye bile eywallah diyelim de 350 naptınız hocam siz yaa