Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Herhalde orjinal olculeri yoktur,senin aldigin olculeri yazarmisin?
Birde oto lastigi degistiren yerlerde degistirebilirmiyiz balans ayari filan gerektirir mi?

Herhalde orjinal olculeri yoktur,senin aldigin olculeri yazarmisin?
Birde oto lastigi degistiren yerlerde degistirebilirmiyiz balans ayari filan gerektirir mi?

degistiremezsin hocam oto lastikcide. hasanpasa buz motoru tavsiye ederim. kadikoy evlendirme dairesinin karsisinda motorcularin oldugu carsida.

yav bu savanın enduro lastikleri nasıl acaba? ben de sipariş versemmi ki..? ben de hala lastik derdini çözemedim..

motor yağı değişimi geldi hangi marka ve özellikleri önerirsiniz

yağı değiştirdiğimiz zaman filitreyi de değiştirmek gerekiyor mu zorunlu mu

Son düzenleme:
motul 10 40 tavsiye ederim. 10 40 disinda kullanmaman gerekli zaten.

yagla birlikte filtre de degismeli, athena takmani tavsiye ederim biraz pahalidir ama deger

Raf ömrü beş yıl, kullanım da 2-3 sene arası olması lazım.

Senin lastikler ozaman omrunun yarisini depoda tamamlamis ;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:42 ----------

Hic deneyen varmi acaba?
150 olan araka lastik olcusunu 160 takip kalinlastirmayi. .. Goruntu olarak guzel olacagini dusunuyorum ama motora uyarmi bir de o ebat lastik bulunurmu?

Senin lastikler ozaman omrunun yarisini depoda tamamlamis ;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:42 ----------

Hic deneyen varmi acaba?
150 olan araka lastik olcusunu 160 takip kalinlastirmayi. .. Goruntu olarak guzel olacagini dusunuyorum ama motora uyarmi bir de o ebat lastik bulunurmu?
türkiye'de deneyen var mı bilmiyorum ama ben yurtdışı forumlarında 160 takan okudum ve sorun yaşamadığını yazanlar olmuş. ben cesaret edemedim ama motor ustam da tavsiye etmişti

satılık gv 250 varmı arkadaşlar 2.el hyosung gv 250 almayı düşünüyorum fiyat 4-6 bin tl max. tercihen siyah renk düşük km varmı bildiğiniz?

Hic deneyen varmi acaba?

150 lik lastik kılı kılına denk geliyor , Hatta sıkıntı yaratabilecek seviyedeydi yanlış duymadıysam..( Rıdvandan duymuştum yanlışım varsa düzeltir zaten )
160 lık kesinlikle olmaz arka mafsafın yanlarına sürter..

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:10 ----------

yav bu savanın enduro lastikleri nasıl acaba? ben de sipariş versemmi ki..? ben de hala lastik derdini çözemedim..

Abi senin makine yatıyor kuzu gibi zaten , ne gerek var değiştirmeye :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:13 ----------

motor yağı değişimi geldi hangi marka ve özellikleri önerirsiniz

Yağı değiştirdiğimiz zaman filitreyi de değiştirmek gerekiyor mu zorunlu mu

Araba yağı dışında herhangi bir motosiklet yağı olur.Öyle gidip marka diye (ipone motul gibi ) yüksek meblalar vermenize gerek yok.
Normalde 2 yağ değişimde 1 filtre değişir, ama siz her değişimde yapın.Zaten filtre ucuz bir şey ,bir zararınız olmaz.
Mümkün mertebe de değişim km sinden önce değiştirin.İleriye yönelik yatırımız olur ve pişman olmazsınız..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
150 lik lastik kılı kılına denk geliyor , Hatta sıkıntı yaratabilecek seviyedeydi yanlış duymadıysam..( Rıdvandan duymuştum yanlışım varsa düzeltir zaten )
160 lık kesinlikle olmaz arka mafsafın yanlarına sürter..

2 günlük bilgiyi de aklında tutamayacaksa hiç konuşma :mrgreen:

160'lık lastik gayet oluyor, zincir korumayı biraz bükmek gerekiyor sadece.

2 günlük bilgiyi de aklında tutamayacaksa hiç konuşma :mrgreen:

160'lık lastik gayet oluyor, zincir korumayı biraz bükmek gerekiyor sadece.

sabah sabah guzel bi haber , sevindim dogrusu.Geniş lastikler hep hoşuma gıtmıstır :)
peki motora olumsuz etkisi ne olabilir sizce yani yakıt tuketımı artması gibi..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar