Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

slm arkadaşlar yine ben sonunda kocaoğlanımla ayrılmaksızın beraberiz.
bugün antalya dan pazartesi bırakmış olduğum kocaoğlanı getirdim..
motorun üstünden sanki ölü toprağı kalkmış gibiydi maşallah..
debriyaj balatasının (tabi içindeki sacı ve pulu dahil) değişimi acayip işe yaramış..
sanki vites attığimın farkın varmıyorum ..
ayağımın ucuyla dokunmam yeterli..
arka fren balatası da ötüyordu artık o da sesini kesti..
yağı filtresi senkron ayarı bujisi derken artık gözüm kapalı eksiksiz binebilirim..
tek eksik kaldı arka yüklük demiri :))
önerileriniz için de ayrıca teşekkürler arkadaşlar,, lucas alma niyetim vardi balatayı ama orjinali ile değiştirdim .. birdaha değiştirirsem düşünebilirim :))

slm arkadaşlar yine ben sonunda kocaoğlanımla ayrılmaksızın beraberiz.
bugün antalya dan pazartesi bırakmış olduğum kocaoğlanı getirdim..
motorun üstünden sanki ölü toprağı kalkmış gibiydi maşallah..
debriyaj balatasının (tabi içindeki sacı ve pulu dahil) değişimi acayip işe yaramış..
sanki vites attığimın farkın varmıyorum ..
ayağımın ucuyla dokunmam yeterli..
arka fren balatası da ötüyordu artık o da sesini kesti..
yağı filtresi senkron ayarı bujisi derken artık gözüm kapalı eksiksiz binebilirim..
tek eksik kaldı arka yüklük demiri :))
önerileriniz için de ayrıca teşekkürler arkadaşlar,, lucas alma niyetim vardi balatayı ama orjinali ile değiştirdim .. birdaha değiştirirsem düşünebilirim :))

kaça maloldu acaba? lucas marka kullansan kaça malolurdu?

Bende merak ettim :)
Son zamanlarda vites geçişlerim iyi değil biraz sertleşme var. Demek ki bi önceki sayfadaki arkadaşın da dediği gibi debriyaj balatalarıyla doğrudan bağlantılı bu olay.

işte fiyat ve yapılanlar geliyor arkadaşlar
lucas balata ne kadar bilmiyorum bu arada...
debriyaj balatası (orjinal hyo), yağ ve hava filtreleri = 235tl
arka balata (markasını hatırlamıyorum ama ii si diye aldım = 50tl
sac ve pulu yanlış hatırlamıyorsam = 30tl
buji (iridyum) = 50tl
yağ = 60tl
1 hafta öncesi ön balata da değişti = 45tl
senkron ayarı ve diğer yapılması gereken ne varsa
yapıldı. alınan işçilik = 100tl
ve bir dünya hoş sohbet bir de içebildiğince çay = bedava
geleli yoplama = 570tlcik gidiverdi...
ama şunu belirteyim arkadaşlar vitesler inanılmaz derecede rahat.. vites değitirip durdum (trafiğinde etkisi ile) ne tak tuk ses geldi ne de ben geçmiyeceğim dedi
değişimden önce boşa almak işkenceydi şimdi ise küçük bi hareketle boşa atabiliyorum..
uswbu.jpg

bujiler altta kalmış:))
uswdy.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:12 ----------

buda ahmet usta hem sohbetiyle alakasıyla ve ustalığıyla bende ii izlenimler bıraktı
teşekkürler kendisine..
motor ise harley ama felaket bi ses war.....

Kusura bakmayin gec oldu ama yarin 4-5 kisilik bir grupla kavacik ruzgarlibahcedeki B.P. 'de (otobanda kavacik cikisinina cok yakin) toplanip polonez koye gidecegiz
Toplanma saatimiz 9 - 9;30. Katilmak isteyenler gelebilir

Arkadaşlar buradan http://www.velomoto.com.tr/satis_noktalari.php New Fren balatalarının satıldığı bayiilerin listesi var size yakın olan bir bayiiden bilgi alabilirsiniz..Lucas a göre bulunması daha kolay ve hesaplı..

arkadaşlar yakıt tüketimiyle alakalı ölçümlerimi paylaşmak istiyorum. Yakıtı opetten aldığım zaman 1 lt benzinle yaklaşık 26-27 km yol yapıyorum. PO dan aldığım zaman 21-22 km yol yapıyorum. BP den aldığım zaman 25-26 km yol yaptım. en fazla yolu ise total den aldığım zaman yaptım. yaklaşık 30 km. ölçümleri hep aynı kullanım tarzıyla aynı yolda yaptım. İstanbul edirne otobanında sabit 110km/s hızla. istanbuldan fulleyip edirnede ölçüm yapıyorum. çok fazla etki eden değişken var ama yaptığım ölçüm şartları yakın birbirine. rüzgar hava sıcaklığı lastik basıncı motordaki yük vs..
böyle bi ölçüm yapan var mı acaba?

selamlar arkadaslar motorun 1000 km servıs bakımına verecem 1000km bakım yaptıra arkadaslar varmı ve neler yapılıyo bıldıgım kadarıyla yag degısecek vıdalar sıkılacak

selamlar arkadaslar motorun 1000 km servıs bakımına verecem 1000km bakım yaptıra arkadaslar varmı ve neler yapılıyo bıldıgım kadarıyla yag degısecek vıdalar sıkılacak

slm :)
yağ ve filitre değişiyor genel kontrol zincir temizliyorlar.
benim motora bunlar yapıldı :)

Herkese merhaba sıfır gv250 almak istiyorum yakın zamanda ama kafamı karıştıran çok fazla şey oldu motora güveniyorum ama yetkili bayii ve servislere güvenmiyorum.
İzmir de oturuyorum bi kaç bayii aradım kimisi öyle bir motor satmıyoruz dedi kimisi 2ay sonra gelcek dedi. en sağlıklı aldığım bilgi sipariş verdikten 15gün sonra alabilceğimdi.
Şimdi nerden nasıl alabilirim motoru 2014 modeller ne zaman gelir veya sipariş verdikten 15gün sonra gelicek 2013 modeller bayiide 1 yıldır bekliyen motorarmıdır yoksa fabrikadan mı gelir?

İzmirde bulunanlar yardımcı olursa sevinirim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkese merhaba sıfır gv250 almak istiyorum yakın zamanda ama kafamı karıştıran çok fazla şey oldu motora güveniyorum ama yetkili bayii ve servislere güvenmiyorum.
İzmir de oturuyorum bi kaç bayii aradım kimisi öyle bir motor satmıyoruz dedi kimisi 2ay sonra gelcek dedi. en sağlıklı aldığım bilgi sipariş verdikten 15gün sonra alabilceğimdi.
Şimdi nerden nasıl alabilirim motoru 2014 modeller ne zaman gelir veya sipariş verdikten 15gün sonra gelicek 2013 modeller bayiide 1 yıldır bekliyen motorarmıdır yoksa fabrikadan mı gelir?

Eğer ellerinde varsa yani sipariş verdikten 15 gün sonra gelirse bayide mi beklemiştir yoksa kuralkan'ın deposunda mı bilmem ama 2013 model gelir. 2014 modelleri de Şubat'tan önce gelmez.

Eğer ellerinde varsa yani sipariş verdikten 15 gün sonra gelirse bayide mi beklemiştir yoksa kuralkan'ın deposunda mı bilmem ama 2013 model gelir. 2014 modelleri de Şubat'tan önce gelmez.
Sağol hocam peki bu bekleme durumu çok etkilermi motoru? 2014 modellerde çok radikal bi değişiklik beklemiyorum ama ne gibi farkları olabilir?

gecenlerde istanbul topkapıdakı bayıı ıle sohbet ederken sormustum ;
depolarında motor yokmus, 2014 de mart ayında gelır dedı. fıyat olarakta aralıgın sonuna dogru bellı olurmus :)
eger sıfır alacaksan fiyat arastırmasına topkapıdakı bayıyı de kat derım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sağol hocam peki bu bekleme durumu çok etkilermi motoru? 2014 modellerde çok radikal bi değişiklik beklemiyorum ama ne gibi farkları olabilir?

Çok az kullanılmış motordan daha iyidir. 2014'de hiç bir farklılık olacağını sanmıyorum.

demirler motor galiba kuşadasında izmire 1 saat ellerinde var satılmadıysa. hemen teslim 15gün beklemene gerek yok.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
ya unilli ön lastiklere baktım 4-5 sitede 95 lira civarında satılıyor üretim yılı yeniyse bu lastiği almak istiyorum bütçemde daha fazlasını el vermiyor.. ne dersiniz

ya unilli ön lastiklere baktım 4-5 sitede 95 lira civarında satılıyor üretim yılı yeniyse bu lastiği almak istiyorum bütçemde daha fazlasını el vermiyor.. ne dersiniz

Seni fazlasıyla idare edebilecek bir lastik bence.. bizim Rıdvan ( Slayerr) kullandı (benden daha fazla km diyim ) gayet memnun olduğunu belirtiyordu..

Unillinin ön lastiği yere tutunuş açısından iyi ama lastik çabuk yıpranıyor, Rıdvanda da bende de tel atma gözlemledik, savaya geçtik şimdilik iyi gibi ama daha çok yeni. Unilli arka lastik baya iyi ama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar